Bu pazar İznik Keramet termal göldeydik.

geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler:rendeer: memleketimde ne yerler varmış sayenizde haberimiz oldu :cat:

wayy bee. bizim köy de meşhur oldu hee:) arkadaşlar ben kerametliyim.. ama orhangazide oturuorum... her zaman güsel yerlerdir buraları... buyrun gelin... gezilecek çok yer vardır güsel memleketimde...:) ilk bahar da da bir başka güseldir....

ayrıca şu fotoğrafta gördüünüz yerde keramet ılıcadır... abimizin gittiği yerdir... yazın çekilmiştim.. pehhh be:)

Son düzenleme:
wayy bee. bizim köy de meşhur oldu hee:) arkadaşlar ben kerametliyim.. ama orhangazide oturuorum... her zaman güsel yerlerdir buraları... buyrun gelin... gezilecek çok yer vardır güsel memleketimde...:) ilk bahar da da bir başka güseldir....

ayrıca şu fotoğrafta gördüünüz yerde keramet ılıcadır... abimizin gittiği yerdir... yazın çekilmiştim.. pehhh be:)

Bende katılıyorum gezilecek çok yerler var oralarda ama artık enduro orman dalışları planlıyorum o taraflara.

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler :rendeer:

allah bizede nasip eder inşallah

arkadaşlar ben iznikliyim keşke iznike gittiginizde darkayada ugrasaydınız olsun yinede güzel yerler gezmişsiniz:mrgreen:

Güzel olmuş paylaşım için teşekkürler. Resimlerde bayağı canlı çıkmış...

ben de bu pazar keramet köyüne gittim. suyun üzerinden buharlar çıkıyor fakat suyun sıcaklığı bana yüzülecek kadar gelmedi.yoalova termaldeki su ile kıyaslarsam soğuk bile diyebilirim. ayrıca iznik'te ne kadar çok bilinçsiz motorcu varmış. herkes iki kişi tamgaz kask bile olmadan vızır vızır geziyor hayret bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar