Bu neyin protestosu?Sokak röportajı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte bi türlü anlaşılamayan , bu neyin protestosudur denilen bu olayı protestoculara sormuşlar.Ama ben yine bişey anlamadım.Bu neyin protestosu?Anlayan anlatsın lütfen :

Anlayana sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az ( umarım bunu anlayabilirsin )

İşte bi türlü anlaşılamayan , bu neyin protestosudur denilen bu olayı protestoculara sormuşlar.Ama ben yine bişey anlamadım.Bu neyin protestosu?Anlayan anlatsın lütfen :
Senin kendi görüşlerini yansıtmayan bir video ile karşılaştığında bişey anlamamandan doğal ne var.

Başbakan da anlamadığı için yurtdışına gitmişti, sen de bir git gez gel zihnin ferahlar anlarsın sonra belki (pek sanmıyorum ama).

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gayet güzel ifadeler,
bravo.....

100 kişiyle konuşuyorum içlerinden 10 tane ebleği seçip yayınlıyorum sonra da bu neyin protestosu diye yayınlıyorum. kendime de zeki, akıllı diye sıfatlar takıyorum nasıl? Protesto değil arkadaşım direniş. öğrenmek isteyen buyursun gelsin taksime.

burada bas bas bağırıyoruz, gezi parkı park kalsın, bireysel özgürlüklere müdahale son bulsun halen böyle malca afedersiniz bu protestonun amacı ne videoları döner durur. makarna yiye yiye mi bu hale geldiniz lan?

Bir türlü anlaşılamayan derken şaka mı yapıyorsunuz gerçek mi diyorsunuz ben de bunu anlamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen başka bir konuda nasıl ilimli gelişmiş biri olduğundan bahsedip, kim dinsiz allahsız diye soru soran, sana herhangi bir islami cemaate üyemisin vs. diye sorduğumuzda cevap veremeyecek kadar korkak olan kişi. Bu videoyla kendini yerin dibine soktuğunu göremeyecek kadarmı ilimsiz ve gelişmemişsin acaba.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anlamanı ummuyorduk zaten...
Anlamasan da olur....
Her zamanki gibi yap yorumlarını sen... :wiinkk:

100 kişiyle konuşuyorum içlerinden 10 tane ebleği seçip yayınlıyorum sonra da bu neyin protestosu diye yayınlıyorum. kendime de zeki, akıllı diye sıfatlar takıyorum nasıl? Protesto değil arkadaşım direniş. öğrenmek isteyen buyursun gelsin taksime.

burada bas bas bağırıyoruz, gezi parkı park kalsın, bireysel özgürlüklere müdahale son bulsun halen böyle malca afedersiniz bu protestonun amacı ne videoları döner durur. makarna yiye yiye mi bu hale geldiniz lan?

lan makarna mukarna diye yine nefret seline kaptırdın gidiyon.
saat 22:00'dan sonra içki satışı mı bireysel özgürlüklere müdahale?
türkiye'de alkol tüketimi yıldan yıla artarken, avrupa bu konuya çözüm ararken, almanya'da bu sınırlama uygulanırken sizdeki bu özgürlük arayışı değil allerjik reaksiyon.
ayrıca videoda eblek göremedim ben. ezberden konuşmak böyle oluyo galiba.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sizdeki bu özgürlük arayışı değil allerjik reaksiyon.
.
Hele şükür azizim...
Anlayabildin yahu...
Dilimizde tüy bitti....

Alerji yapıyonuz abi...
bişeyleri beceremiyorlar...
Tamam yapamadık deyip af dileyeceğine,
Zorla yedirmeye çalışılıyor....
E bu da alerji yapıyor bizde...
Her sağlıklı insanda olduğu gibi... :bounce:

lan makarna mukarna diye yine nefret seline kaptırdın gidiyon.
saat 22:00'dan sonra içki satışı mı bireysel özgürlüklere müdahale?
türkiye'de alkol tüketimi yıldan yıla artarken, avrupa bu konuya çözüm ararken, almanya'da bu sınırlama uygulanırken sizdeki bu özgürlük arayışı değil allerjik reaksiyon.
ayrıca videoda eblek göremedim ben. ezberden konuşmak böyle oluyo galiba.
Türkiye'nin alkol tüketimi avrupa ülkelerin çok çok altındaymış, nasıl artıyormuş tüketim yıldan yıla acaba, ayrıca devletin herkesin ebeveynliğini yapmaya çalışması ne kadar doğru ? Bu konu bir suni gündem yaratma, hatay reyhanlıdaki patlamada devletin sorumluluğunu hatalarını örtbas etme aracıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başbakan da anlamadığı için yurtdışına gitmişti, sen de bir git gez gel zihnin ferahlar anlarsın sonra belki (pek sanmıyorum ama).

Harbiden bende şöyle transalpe atlayıp uludağa çıkıp geleyim.Belki kafam açılır.

Makarna yemedik , her hafta ızgara mangal , pirzola , sucuk , köfte yaparım.Bendeki kafa padişah çocuğunda yok.Başarılarımı anlatsam aklın durur , kapasiten kabul etmez.Direnişmiş , neyin direnişi bu .Sandıkta yediğiniz şamarın intikamını mı alıyosunuz ne yapıyosunuz?Bi anlatın da bilelim.

Sen başka bir konuda nasıl ilimli gelişmiş biri olduğundan bahsedip, kim dinsiz allahsız diye soru soran, sana herhangi bir islami cemaate üyemisin vs. diye sorduğumuzda cevap veremeyecek kadar korkak olan kişi. Bu videoyla kendini yerin dibine soktuğunu göremeyecek kadarmı ilimsiz ve gelişmemişsin acaba.

Ben bu forumda bi çok kişiyle ideolojik tartışmaya girdim ama kimseye sen CHP'li misin falan diye sormadım.Çünkü aklına güvenen insan arkasına saklandığı ideolijik odaklardan değil , kendi düşünme kapasitesinden güç alır.Biz burda fikirleri çarpıştırıyoruz , siyasi partileri değil.Senin neyine cevap vermekten korkacakmışım?İki ayyaşın yaptığı kanunu Allah'ın kanunundan üstün tutan ahmaktır.Sen bundan ne çıkarabiliyosun ya da çıkaramıyosun o senin problemin.Sözümün her zaman arkasındayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hey millete dinsizmisin değilmisin diye sorabilen şahsiyet . Konuyu saptırma cevap ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar