Bu nedir yaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiyeye de gelmişti bu adam , adını unuttum ...

xph

süper !!! adam motoruyla bütünleşmiş gibi, bu ne kontrol...::coool::

ben u hareketleri yapsam bi daha motorsiklet kullanmam zirvede bırakırım olayı :)

galata köprüsünü kapatmışlardı .Resmi kurumdan izin vewrmemişler galata köprüsünde gösteri için adamlarda kiraldıkları 2 arabayı galata köprüsü girişinde çarpıştırıp yolu kapattılar hemen önlerinde giden minibüsten bu adam motoruyla çıkıp gösteri yapmıştı.Adamı mı alkışlamak lazım yoksa izin alamayyıp bu tezgahı kuran türk organizatörlerimi?
BEN ORGANİZATÖRLERİ ALKIŞLIYORUM....

O adam bu adam. Chris Pfeiffer. Kullandığı makina F800R

Bu da geçen yılki fuardan.

chris8.jpg

O adam bu adam. Chris Pfeiffer. Kullandığı makina F800R

Bu da geçen yılki fuardan.

chris8.jpg

Ben demisdim gorkemcim hatta fuara sirf onunla gorusmemiz vardi geldim hatta sanada sormusdum bugun olmayabilir demisdin hatirladin mi???bu adam 4 yasinda baslamis akrobasiye motosiklet akrobasiye 4 yasindan beri devam ediyor...:cat:detaylari kendi web sitesinde sakli...

şimdi bu arkadaşa başarılar dıleyıp bır motosıkletci olarak ALLAH kazadan korusun dıye dua ederız değilmi bunun hiç düşme ihtımali yok derken bır gun bır yerde kötü haber alsak pes yani derız o zaman motora belkide bakışımızı bır kez daha gözden gecırırız değilmi arkadaşlar

ah nan bende bedava bir motor bulsam neler yapacamda bi dünya para verdik bizimkine kıyamıyom :mrgreen:

Şaka bir yana adam gerçekten harika yaw :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahdım var , bende motosikleti aldığım ilk gün teker yapıcam marinada , çok iyi sürüyorum ya :mrgreen:

motosikletten kaynaklanıyor yaw yoksa nerde yapacak o hareketler stock motorla."hacıyatmaz fj800 R" kullanıyo adam boru mu:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar