Bu nedir hocam?

bukadar zaman bu havayı koklayıp nasıl durabıldın bilmem:pr:bu tutku ıcıne gırınce ıflah olmuyo ınsan..uzun zamandır rüyalarımda..süreklı vites atıyormusum..:queen:

bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım...

iltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım ben :cherry:

18. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz. Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Bu yazıyı okudugumdan beri gülme krizindeyim.Nedeni se benzer olayı benim yaşamış olmam:mrgreen:

Mt'ye ilk üye oldugum zamanlar gece gündüz mt'deyim.

Eczanede çalışıyorum birgün reçete geldi. Hasta hastanede serum taktıracak ilaçlarının hızlı bir şekilde verilmesini istiyor. Bu olaydan 1-2 dk öncede ben mt'deyim.( yani beynin yarısı mt'de kaldı :mrgreen: )Neyse efendim hastanın ilaçlarını hızlı bir şekilde hazırlamaya başladım.İlaçlardan sıra serum olana geldi.
İlacın ismi 250cc %5 dekstroz. Reçeteye bakarak düşünüyorum Acaba hondamı diye:mrgreen:. Tam hastaya soracagım biraz kısık bir sesle honnnnnn dedim aklım başıma geldi. " ulen ne yapıyorum ben " :queen:

başka böyle anısı olan yokmu gökhann :) keyfim yerine geldi:queen:

iltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım ben :cherry:

murat için iltifat oluyo modaratörler için hakaret oluyo zannımca :p

kural maddeleri okuyarak beni korkutamassın komtan akilli ol :p çizeirm feyzırının deposunu depolarla ilgili takıntın vardı dimi senin sağlammı bari feysır..:D

Son düzenleme:
Şaşkınlık :mrgreen: Bir yandan da çok değil 2 sene önce bende öyleydim diyorum. Neden bekliyosun motosikletini almak için. Mesleğinde varmış işte. Ciklet satar gibi satıyolar nasılsa. :pr:

Şaşkınlık :mrgreen: Bir yandan da çok değil 2 sene önce bende öyleydim diyorum. Neden bekliyosun motosikletini almak için. Mesleğinde varmış işte. Ciklet satar gibi satıyolar nasılsa. :pr:

aldınmı ciklet gibi ödenmiyo o ama tubiş hanım :mrgreen: iyi bi makina için dişimi sıkmam lazım yoksa gene ihtiyar japonlarla, çançinçon tayfasıyla uğraşıcaz..

Bende 2 senedir o diş sıkma dönemindeyim. Sıka sıka diş kalmadı. :mrgreen:

vah kardeşim bendede aynı sorun var üç beş haftada bir doz alıyorum geçiyo biraz :queen:

semih kardeşim kendine gel 250cc ustune artcı olma sen sslerden uzak dur bisure cin motor servislerinde dolas gercekle karsılas gecmişi hatırla ozune don:p:queen:

semih kardeşim kendine gel 250cc ustune artcı olma sen sslerden uzak dur bisure cin motor servislerinde dolas gercekle karsılas gecmişi hatırla ozune don:p:queen:

muro sana bi dalarım :mrgreen: avutmayacam olum kendimi ..

budertle yaşamaktansa :p
kafama sıkar gideirm:p

Sevigili patron, komtanım, olcanım ve diğer modarator abeylerim :p öncelikle söyleyeyim bu tutku meselesi nin motosohbete uygun olacağını düşündüğümden buraya açmış bulunmaktayım kusura bakmayın...

Bu ne hulen? bu nası tutku? bu nası aşk? bu ne bohem

Aşşağı yukarı son 6 ayı motosikletim olmadan tek bi motosikletin selesine oturmadan tek bi kişiye bile artçı olmadan geçirmiştim.. taa ki dün akşama kadar...

Hayat ne güzeldi unutuyodum motosikleti... Odamın duvarlarında motosiklet resimleri asılı afişler vs. bunlara rağmen alışıyodum motosikletsizliğe... Olcan yüzünden dün akşam bi buluşmaya gittim. Tabii kaskımıda alıp... Niyeti bozdum esasında birine artçı olacaktım Allah razı olsun neco baba yolunu uzatıp beni kapıma kadar bıraktı.. ama bırakmaz olaydı... bi başkasının arkasına binsem mesela muratın yada olcanın yada gürkanın şu an bunları yazıyo olmazdım... Bu saçma duygulara bi barış abi yüzünden yaşıyodum bide neco yüzünden yaşadım... İsyanım var ulen o ivmelenme hissinin, risk almanın güzelliğini, soğuk bile olsa rüzgarın gücünü ve o ardinal hormonunu :p nası özlemişim...

Bi kızı sevsen, unutursun yada bu kadar tutkuyla bağlanmassın... Bi şarkıyı sevsen bi enstürmanı sevsen yada inancını sevsen yoka bi bu kadar olmaz... Hepsine aşık olursun heves edersin ama bi uzak kaldınmı sallamassın dönüp yüzüne bile bakmassın deişler ya gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye, en azından ben öyleyim... O yüzden bu motosiklet bi tutku ya... Yok abi düşünüyorum hiç bişeyle kıyaslayamıyorum... Açıkçası dün akşamki elemanların hepsini ayrı ayrı kıskandım Allah kazadan beladan korusun hepsini...

Bunları neden yazıyon len salakh diyecekseniz demeyin abi öyle böyle değil çok feci darlandım... Bi çıkış noktası bulmam lazım neyse işte...

Forumdan vs.'den de çok uzak kaldım işyerimdeki projeler yüzünden pek fırsat olmadı şimdi tekrar burdayım daha çok vaktim var... Ama burda takılmak istiyomuyum .. zor soru cevabı hayır.. çünkü dahada darlanıyorum, motosikletsiz adamın ne işi var buluşmalarda sağda solda sonra millete yük oluyoruz.. yük olmasak taksiyle peşlerinden koşturuyoruz... Buralarda oyalanma meselesinden kendime engel olabiliyomuyum gene hayır.. neyse zamanla çözülür herşey...

Okuduğunuz için gözünü başınızı şişirip saçmaladığım için kusruma bakmayın her ne akdar sürc-i lisan(mıydıki) eylediysek affola...

Kazasız belasız keyifli sürüşler, tekeriniz düz bassın!

adaş işin çok zor ne kadar sabredeceksin bilemem ama benimde senden farkım yok aslında her şey hazır ama bi bir ay daha beklemem lazım .:pale:. yoksa korumalar hazır para neredeyse tamam ..
en son geçirdiğim(motor kazası değil ; kendi mallığım:p sonucu ev kazası diyelim) kazada hastaneye giderken aklımdan hem motor geçiyordu harbiden yalanım yok bi tane kırmızı siyah çizgili 125 lik bi cbr gördüm hayal meyal ama üstüne bi binsem şöyle falan diyorum ondan sonra dedim ne motoru kelimeyi şahadet getirdim harbiden yaa yalan yok :)
yani vahim durumum ama yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni ..
sende üzülme diye yazdım .. bide sen iyi makinelere biniyorsun ben biraz daha sakinlere bunuda belirtemek istedim adaş .. iyi bak kendine :cherry:
yalnız deilsin ..

Vah canım abim biraz üzüldüm biraz tebessüm ettim.İnşallah bir şekildegerek motosiklet sahibi olarak gerek başka bir yolla sıkıntını giderirsin.Vallahi ben de rüyamda da ybr kullanırken gördüm kendimi hakkaten de kullanıyorum ama vites geçişleri falan.Daha nice rüyalarım var da kafa ütülemeyeyim.Bir bulaştı mı bu meret tamam iş bitti.:mrgreen:
Saygılar.:bounce:

Semih bu ne hal olm senin motorlara ne oldu kanuni vardı sanırım bide gtr olmuştu falan :p
Yeni nickte yapmışsın kendine bende diyorum bu elemanı biyerden çıkarcam ama nerden :queen::queen:
Sıkma kendini ya al bitane ybr :p ( en sonunda bende öyle yapıcamda )
Ben çok sıkıyorum ama bişey olmuyo yine hurdalarla uğraşıyoruz ne iştir anşamadım gitti :silent:

Super Moderator
Geçmiş olsun Semih, "full face" bir huni alalım ilk etapta sana:p

Umarım en kısa sürede kavuşursun rüyalarına...:):cat:

Semih yalnız değilsin ::sefereee

Bak artık sol tarafta "motosikleti" bölümü dolu mu?... Duvarımdaki posterlere de bakmıyorum artık. Bugün aradılar satalım mı motorunu diye... satın dedim... satıldı... oysa ki ben daha ne hayaller kuruyordum onunla.
Hani sevdiğin bir kızdan ayrılmak istemezsin , ama ayrılman gereklidir ya, öyle birşey...

Son düzenleme:
olum harbiden ilginçtirki ilk defa böyle rüya görüyorum rüyamda 600f almışım ama kazıklamış alçak herifler beni problem vardı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar