Bu neden hep boyle ??

beyler bızım oturdugumuz evın orda bı kuryecı var cogunda ybr var :)
bu adamlar plakasını hep saklıyo o kadar cokmu hata yapıyolar kı
saklama teknıklerı:)
1)plaka leş gibi olur ve hiçbir harf gözükmez

2)plakanın harf kısmına bant cekmek
3)bel cantasını plakayı kapatacak sekılde baglamak
bu adamlar neden ısrarla plakasını kapatıyor ben bunu hıc anlamıyorum

2. kalem polis bunları gorunce neden durdururmuyor bu arada kuryenınde ısmını verıyımde rezıl olsunlar ınsallah:mrgreen: CENTER KURYguzel yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım saygılar...:cherry:

dostum o bi teknik eds ve ogs lerde geçmek için...:p:cat: onlar bgs yi kullanıyorlar.

bgs :queen: pekı bızde bole seler yapsak ogsden falan nemalanırmıyız ::blusssh:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
biz motor alıncaya kadar zaten ogs-kgs falan kalmıycak belliki.:pboşuna atraksiyona girmeye gerek olmıycak

Eğer herkes yaparsa polis buna farklı bir çözüm üretecektir.

Ama sadece kuryeler yaparsa ekmek teknesi sebi ile göz yumacaktır.

GKN

köprüye para veren fazla motosiletçi tanımıyorum:cherry:

Sadece ogs ve benzeri yerlerden geçmek için değil. Kırmızı ışık ihlali hatalı sollama, hız limitini aşma vb. Şeylerde polis kovalasa bile plakayı okuyamaması için. Kısaca her türlü illegal işlerde kimliğini gizlemek.

bende motoru alınca denıycem bakalım polıs takılıcakmı pesımıze ama polıs ugrasmaz kı yaw::):):):)

celil kardeş ne gereyi var ne şamın şekeri ne ....... yüzü bence deymez :cat:

Moderatör (forrap)
3)bel cantasını plakayı kapatacak sekılde baglamak

Hepsini anladım da şu bel çantasıyla plakayı kapatma olayını anlamadım :)
Topcase in altına felan mı tutturuyorlar,yani bel çantasının orada ne işi vaR ? Direkt olarak plakaya mı bağlıyorlar yoksa?Plakayı sökse daha mantıklı,öyle daha çok dikkat çeker bence:silent: Yoksa adam plakanın üzerinde mi oturuyor? :)

İstanbul da olmadığım için o tür sorunlarım olmuyor,ama olsa da yaparmıydım bilmiyorum.Ama yaparsam kesinlikle daha zekice çözümler kullanırdım,çamur bel çantası felan pek mantıklı gelmedi bana..

Topcase in altına felan mı tutturuyorlar,yani bel çantasının orada ne işi vaR ? Direkt olarak plakaya mı bağlıyorlar yoksa?Plakayı sökse daha mantıklı,öyle daha çok dikkat çeker bence:silent: Yoksa adam plakanın üzerinde mi oturuyor? :)

İstanbul da olmadığım için o tür sorunlarım olmuyor,ama olsa da yaparmıydım bilmiyorum.Ama yaparsam kesinlikle daha zekice çözümler kullanırdım,çamur bel çantası felan pek mantıklı gelmedi bana..

:cat::cat::cat:

ben yapmazdım herkes oduyorsa bunu odeyenlerin hakkına tecavuz etmıs oluruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimki zaten racinler gibi yere bakıyo sürekli çamur kimsede kalkıp bişiy demiyo..

Son düzenleme:

daha zekıce nası olabılırkı adar artcının tutma demırındenplakaya baglıyor yanı canta plakayı ortuyor
topcasede oldugu ıcın bel cantası dusmuyor:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar