Bu ne bee !

silentfairy' Alıntı:
bi de o zincir mesajlar için acaba gerçekten bişi olurmu diye düşünüp zinciri dewam ettirenler war ya...hayranım onlara :) arkadaşlar hiç bir mail zinciri başınıza 3 vakte kadar bi uğursuzluk getirmez..rahat olun:p :wiinkk:

3 tane bayan arkadaşım var.Üçüde birbirinden saf ve salak ( bu yazdıklarımı duymasınlar :p )

Ben hep ; bayanlar inanır , kanar , sağa sola en çok onlar gönderir diye bilirdim...:cyclopsan

Senin bir bayan olarak , böyle şeyleri umursamaman beni şaşırttı.!:cat: :cat: :mrgreen:

O şerefsizin , Allah belasını versin ...

Belki bu mesaj editlenir ama o elemana mesajım ulaştı.

Ulan b..k kafalı , ulan salak , yaa bütün küfürleri etsem azdır.Çünkü saf insan olunca , ne desem yersiz.!!

Bak hala hergün onlarca spam geliyor!

Ulan benim adresleri kim verdi , bu yabancı spam gruplarına :cyclopsan

Tek kurtuluş yolu var...İlk önce forward mail atan arkadaşlarla bütün bağımızı kesiyoruz sanaol ortamda:mrgreen: Akıllanmıyorlar uyarılara rağmen:pr:
Sonrada yeni bir mail adresi alıyoruz...yani yeni bir sayfa acıyoruz hayatımızda:cherry:

Abicim , google ; gelen spamları engelliyor!
Ama bu elemanlar farklı bir yol izlemiş , gönderdikleri mesajların formatları farklı olduğu için , spam klasörüne gitmiyor!
Her yeni gelen mesajı atıyorum , spam olarak o adresi tanıtıyorum. (BAK BİR TANE DAHA GELDİ)

Yaa benim salak arkadaşlarım var.Günlük hayatta görüştüğüm saf insanlar.
MSN listeme de mecburen ekledim.
Bu insanlar yeni adresi de p..ç eder.Ondan en iyisi her mesajı teker teker spam klsörüne atmak!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar