Bu ne bee !

Kendimize , güvenilir , önemli zamanlarda ve resmi işlerde kullanılacak veya sadece yazışmalar için bir e-mail alıyoruz!

Tabi , haliyle birkaç arkadaşa , dosta veriyoruz!

Bu salak da gidiyor , insanlık olsun diye , sanal vatanseverlik olsun diye , toplu mesaj gönderirken , benim e-mail adresini de ekliyor..
Bu sefer benim adres başka safın eline geçiyor.Bu saf da , yok 3 vakite kadar 20 kişiye göndermezsen kel kalırsın gibi , inançlara kanıyor.Diğerinin eline geçiriyor.
O da zaten ; toplu mesaj gelse de başkasına göndersem diye bekleyen ; canı sıkılan robotlardan...
Saf - uyanık - salak - robot - dinazor , derken ; bizim adres SPAM cıların eline geçiyor.Ondan sonra , sil babam sil.
Sözde bu adres , resmi yazışmalar içindi.Hatta önemli mesajlar da geldiği için cep telefonuna yönlendirmiştim.Volkan artık spam temizlemekten , cep tel'deki spamlarla uğraşmaktan bıktı.

Yaw ben daha kimseye anlatamadım.

Gönderdiğiniz , her toplu mesaj ; başka uyanıklara , sermaye - para ve spam tuzağı olarak gidiyor!

Daha ben ne diyecem.......:pr: :pr: :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm bu kafayı yakında tuzlarsın
581nm.png

ya da göndercekseniz bile gizli yazan yere yazın (ingilizce olanlarda bcc mi bbc mi ne yazıyor)

türkçe hotmail için yazıyorum sırasıyla kime, gizli, bilgi, konu yazan yerler var. normalde kime yazan yere göndereceğimiz kişinin mail adresiniğ yazıyoruz fakat örneğin 10 kişiye aynı anda mail atıcaksınız 10 kişinin adresinide gizli yazan yere arka arkaya yazarsanız (daha doğrusu gizli yazısına tıklayın gödereceğiniz kişileri açılan listeden tıklayın). bu sayede maili alann herkes sadece kendine gönderilmiş gibi algılayacak. yani yukarıda aynı anda mailin forwad edildiği herkesin mail adresini göremeyecek

neyse uzadıda uzadı inşallah birilerinin işine yarar

cc: Carbon copy : Karbon kopya
bcc:Blin carbon copy: kör karbon kopya

kutucuk sen olmasan biz nasıl çıkıcaz karanlıktan aydınlığa:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Blin değil blind :)

Toplu olarak atacağım her e-postayı 'kör karbon kopya' olarak atarım. Kimseye kişi listemi deşifre etmem. :wiinkk:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
toplu mail atmadım hayatımda, atmayacağımda. Yemin ederim :)

ben bilmiyom atmayı:mrgreen:

hee junyor viper :p
stajyer :p

Moderatör (forrap)
2 gün önce cep telefonuma da geldi:queen: Artık olayı git gide abartmışlar...Bir dua ve sonunda bunu 3 kişiye gönder göndermezsen şöyle olur bilmem ne diyen tanımadığım bi numara...Gerçi her ne kadar ben o numarayı tanımasamda çoğu kişi tanıdı:queen: O günümü o numaraya ayırdım çoğu chat kanalına girip herkesle yarım saat bir kız olarak konuştuktan sonra beni aramaları konusunda onları ikna ettim ve en az 25-30 kişiye o numarayı arattırdım:) +Olarak click atell muhabbetini aranızda bilen var mı bilmiyorum ama kısaca söz etmek gerekirse istediğin numaradan istediğin numaraya ücretsiz mesaj atıyorsun onu yaptım.Mesela ben Viper ın numaradan Musti ye mesaj atıyorum viperın haberi yok olaydan ama mustiye istediğim artık o an aklıma piçlik olarak ne geldiyse yolluyorum,numara yerine isimde yazabiliyorsun:)Olay bundan ibaret bundan yaklaşık 2 sene önce bir arkadaşıma yapmıştım çok sağlam gırgır olmuştu:) . O adama da şeytan adıyla bir mesaj gönderdim belli ki saf bi adam o mesajı numarası gözüktüğü halde tanımadığı insanlara gönderdiğine göre...:)Şeytandan gönderilen mesajda;

Senin gibi enayiler olmasa ne yapardım?
Gelde gör cehennemi sanada burda yer ayırttım...
3 kişiye gönderdiğin her mesaj için saolasın,
Gelde elimdeki kazığı sanada sokayım...

Yazdım:) Sanırım bir daha öyle bişey yapmaz...Zaten benim amacımda bir daha bu tür hurafe şeylere inanmamalarıydı.Ne yalan söyleyim arayıp küfür etmemek için kendimi zor tuttum.Ama sanırım arayıp küfür etmekten daha etkili bir yöntem oldu yaptığım:)

Turkcell'de bir zamanlar bayramlarda telefon kullanımı artsın diye herkese manili mesajlar atan bir ekip kurmuşlar diye bir efsane vardı :)

bi de o zincir mesajlar için acaba gerçekten bişi olurmu diye düşünüp zinciri dewam ettirenler war ya...hayranım onlara :) arkadaşlar hiç bir mail zinciri başınıza 3 vakte kadar bi uğursuzluk getirmez..rahat olun:p :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bu tur mesajları silmekle kalmıyorum bıde bana bu tur mesaj yollayanlara tek tek fırca mailli ile ödüllendiriyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar