Bu Nasıl Tesadüftür :( :(

ağbi kız belli gecenin o saatinde alkol felan da almış
ama sen tel num. almamşsınya hayret birşeysin
ama böyle kalsın bırak bulma kızı seni hayalkırıklığına uğratır sonra
sende güzel anı olarak kalsın aşıkta olma sakın yapma böyle bişey

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Prometheus **************

ya kafayı yiyicem galiba pro kendi kendime acıyorum vallahi ya tel i alsamda sadece ark olurduk sanırım...ilk defa kafası güzel bi kazakitan lı gördüğüm için konuşmakda bile güçlük çektim tel.almak aklımın ucundan geçmedi cumartesi günü aynı saatde gene o köprünün oraya gitdim yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçdi duygulandım valla...acaba bidaha görebilirmiyim.:pale: kampüs kapısında beklemekde iyi fikir ama eminim gözümün içine bakıp kafasını çeviricekdir yada çevirir korkusuyla gidemiyorum:pr:

Beğenilen her kız ilk seferde aşırı güzel gelir insana. Sürekli onu düşünürsün falan, ancak ikinci gördüğünde beğenmezsin, çünkü kafanda bir "ulaşılmaz" yaratmışsındır.
Eminim ikinci gördüğünde beğenmeyeceksin :)

haklı olabilirsin aslında ama allak bullak oldum artık

Mutlaka o kızı bulmalı ve konuşmalısın.Ne kaybedersin.

Kafanda ve içinde kalmasın mevzuu.

Beğenirsin beğenmezsin ya da olur olmaz o ayrı konu.

Ama kafanda kalmaz,netlik olur,iyi olur.

ben bu yasanmıs turk sıneması tadında uzucu olaydan (beyfa acısından) su sonucları cıkardım:
1.aksam bırılerını eve bırakınca mutlaka ona aıt bırseylerı yanına al kı vermek ıcın dondugunde yolda karsına guzel ve alkollu ve kazak bır kız cıksın
2.kızı uzaktan secınce karsıdan karsıya gecmesını bekle ve gecme gırısımınde bulundugu anda onu ezmek ıcın sende gırısımde bulun kı aksıyon olsun,ama sakın carpma.fren yapacak mesafeyı koru
3.gecenın gec saatlerınde bar cıkıslarında, kampus gırıslerınde bekle kı guzel bır kız karsına cıksın ve de alkollu olsun ve de kaza olsun kı sana sarılsın.
4.ve kesınlıkle kaskı cıkar kı ılerleyen zamanlarda yolda gordugu her kasklı motosıkletlı adamı sen sanmasın,ayrımını yapsın.

ne dıyeyım beyfa hoca guzel bır anı olmus.

Kardeş ya eğer o kampüse gitmessen kafanda o kız o kadar büyüyecek ki sen bile farkına varamayacaksın. Gitgide uykuların kaçmaya başlayacak çünkü kafanda kendin büyüteceksin. Ama kampüse gitmekten de kabul göremeyebilirsin diye korktuğun için sadece ve sadece kendi kendini yiyeceksin. Ben otobüste gidip gelirken bir hamfendiden hoşlandım söyleyene kadar akla karayı seçtim. En sonunda kaybedecek bişeyim olmadığını görünce gittim konuştum. Sonuç mu? Bir buçuk senelik bir mutluluk :) Herşeyin en iyisini kendin bilirsin. ama bu kadar insanın söylediklerini yabana atma:) Kendi kendini yemektense git bi kere ye daha güzel olur :) Allah yardımcın olsun kardeşim...

Bu arada MotoSohbet değil de Konu Dışı bir başlık sanki. Motosiklet sadece aracı olmuş yani :)
Taşıyorum haberiniz ola :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benden sana bir tavsiye dostum hayatın boyunca keşke diyeceğin şeyler yapma git kampuseingilizce öğretmenliğinde okuyomus sınıfına kadar bul bir tesadüf karşılaşması ayarla sanki tesadüfmüş süsü ver oda sana karşı bişiler hissediyorsa tepki veriri rahat ol ben yerinde olsam şu anda o sınıfın önünde olurdum

FAruk la birazcık yaşıtlarınla takılsana:).Cansuyu unutmuşun bakıyorum hayatının aşkını :queen: :)

Faruk önümüzdeki hafta belki Eskişehire gelicem belli olmaz gelirsem size uğrarım.Abim illada gel dedi bakcaz artık.

Son düzenleme:
8 mesajın var, bunu atmadan önce 7'ymiş. Ne kadar meraklı çıktın sen yau :queen:

FAruk la birazcık yaşıtlarınla takılsana:).Cansuyu unutmuşun bakıyorum hayatının aşkını :queen: :)

Faruk önümüzdeki hafta belki Eskişehire gelicem belli olmaz gelirsem size uğrarım.Abim illada gel dedi bakcaz artık.

ne demeye calstın
kac cansu var ki yani bni mi diosn

Faruk ; az kaldı... Biraz daha bekle. :cat:
Kampüse gidecez ve o kızı bulacaz. O seni görmese bile sen onu göreceksin!:wiinkk:

Evde net yok! Sanırım cafeye de pek takılmıyor!
O kendini motora vurdu. :mrgreen: Hiç durmadan sürekli geziyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar