Bu nasıl motosiklet bana biri açıklasın...!

Arkadaşlar yorumu sizlere bırkıyorum....!
Ama korkunç bir makina olduğunu söyleyebilirim...!

165110vj.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buna motorsikletmi dicez şimdi... :sunny:

Tamamen şov motoru yanlardaki paraçalar bağlı bile değil. Yani motora eklenmiş geçrektne performans arttırıcı parçalar değil. Şekil amaçlı.

Makine bana da aksine gerçekmiş gibi geliyor çünkü insan oğlu aklına bir şey koyduğu zaman yapar ayrıca yapılamayacak bir şey değil. Önemli olan bu aletle yolculuk yapmak nasıl bir duygu...!

Eskiden cok vardı bunlardan Legen kova satanlarda aynı bu notorda oldugu gibi yanına takarlardı tabagı canagı. :bounce: Bu da oyle
ne bu motor gider nede o parcalar bu motorla alakalı. Bir de bun motorların baloncu modelleri vardı. :queen:

Vakit Kaybı Ürünü Diyebilirsin, Kime Neyi Kanıtlamaya Çalışmışlar Merak Ettim :silent:

GRKN, neden gerçek olmadığını söyleyeyim.

Motorun yanından çıkan iki parça Blower diye tabir edilen palli pervaneli aşırı besleme sistemidir. Üst üste ikitane takmış ve pervaneleri çevirmesi için gerkeli olan kayış mili sökülmüş. Ayrıca hiçbir yerde üst üste blower takacak kadar saçma sapan bir işi hiçbir mekaniker yapmaz. Hadi onu geçtik 4 adet büyük hacimli karbüratör var. Hava yakıt karışım oranı kesin bozulur. O motor çalışmayı bırak egzoz'dan direk benzini boşaltır. Zaten akrbüratörler emanet takılmış. Egzoz'lara gelirsek sol ve sağda olmak üzere 2 küçük 2 de büyük egzoz yapmış. Çok gereksiz ve amaçsız hatta ben bağlantısının olduğunu bile sanmıyorum. Sonra 1 büyük nos tüpü takmak varken gitmiş birde 3 adet ufak tüp takmış tam saçmalık. Hiçbiri bağlı değil onların. Tamamen fake bir motor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motordan başka herşeye benziyor hantal gereksiz malzeme deposu gibi . :bounce: :bounce: :bounce:

Ben lafımı geri aldım gerçek değil Makine sağolsun uyandırdı beni
neyse adamlar vakit ayırıp yapmışlar işte...!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ha onlar havalı korna olacaktıki :queen: :queen: valla bir datladığında önündeki tır bile 2 mt havaya şıçrardı :flower: :flower: gürültüdende motorun üztündeki nasıl dururdu korna çaldığında onu bilemeyeceğim :wiinkk:

Valla bana roket gibi geldi.Nasıl gidiyor acaba.hız denemesi yapmak lazım.araçta 3 küçük bir de büyük NOS tüpü var.ne diyeyim.ama motorsiklet olmadığı kesin :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
wakıt kaybı baskada bısı deıl.o makınenın orjınalı kım bılır nsaı tatlı bısıdır. :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:farao: :farao:
gereksizliğin "sınırları zorlanmış" hali

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok hocam yaa bu motor diil , fantazi bi alet ama ben anlayamadım çözemedim ne olduğunu....
yani zevk için yada ulaşım için kullanılacak bişi diil bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar