Bu nasıl iştir?

1. bu konu şuanda var
2. boşver arkadaşım ölen ölsün kalan sağlar bizimdir.

1. bu konu şuanda var
2. boşver arkadaşım ölen ölsün kalan sağlar bizimdir.

keşke herşey boşvermekle olsaydı. bu zibidilerden biri geberdiginde haberlere çıktıgında aile baskısına maruz kalan insanlar var. antalyada yaşıyorum ama görüntülerden utanç duydum. motosiklet kullanmak bu degildir.

Adamlar kendi canını düşünmüyor. O zaman ben niye düşüneyim ki onları..

cub motorlara alışığım ben aynasız görmeye ilk defa ybr görüyom aynasız ben kaskımı unuttum bir akrabamın evinde motora binmeye çekiniyom bunlarda ölmeyeceklerini garantilemiş sanki hareketlere bak bide millet hasta olmuş helal diyorlar haram bunlara motor, her gün bunlara özenip motosikletini alınca aralarına katılmak isteyenler var

cub motorlara alışığım ben aynasız görmeye ilk defa ybr görüyom aynasız ben kaskımı unuttum bir akrabamın evinde motora binmeye çekiniyom bunlarda ölmeyeceklerini garantilemiş sanki hareketlere bak bide millet hasta olmuş helal diyorlar haram bunlara motor, her gün bunlara özenip motosikletini alınca aralarına katılmak isteyenler var

Bir arkadaşın motorunu 5-6 km kullanmam gerektiği için (sanayi mah - istinye arası okadar bile yok) kask satınalmıştım. 60 tl verdim . Hiç yoktan iyiydi en azından. Polise görünmeden aralardan derelerden gitme şansımda vardı ama işte konu polis değil.
Bu adamlara ne desen boş.
Gereksiz sosyal mesaj krizine girmeye gerek yok. Herkesin beyni var ama bazıları kullanabiliyor bazıları kullanamıyor.
Adamın kaybedecek nesi varki canından korkusu olsun. Varlığı yokluğu bir . Hatta şu durumda yokluğu daha faydalı.
Onun için bırakın kendi hallerine takılsınlar.Kırmayın heveslerini.Kısacık ve değersiz hayatlarında yaşasınlar gönüllerine göre...

Bir arkadaşında dediği gibi. Bunlar yarın parayı buldularmı alıcaklar bir 4 teker işte bizim ve sevdiklerimiz için asıl tehlişke ozaman başlayacak. Onun için şimdiden ölmeleri hepimizin yararına.....

Son düzenleme:
[/COLOR]
Bir arkadaşında dediği gibi. Bunlar yarın parayı buldularmı alıcaklar bir 4 teker işte bizim ve sevdiklerimiz için asıl tehlişke ozaman başlayacak. Onun için şimdiden ölmeleri hepimizin yararına.....[/QUOTE' Alıntı:
:cat: şimdilik zaten motor hevesleri arabaya geçtilermi hepten zarar

Bir de az sonra içlerinden biri burayada yazar bilmem kaçbin hayranı var ama ...
Yaw binlerce hayranla ölmektense sevdiklerimle adam akıllı hayatta kalmayı tercih edenlerdenim.

Pemdikli :) dostum az daha uğraş olucak şu alıntı işi. İlk forumlara takıldığım günleri hatırlattın bana :p

ya ne kadar sinir bozucu bir durum bunlar yüzünden motor kültürü oluşmuyor ya ama arkadaşın (eyüp) dediği gibi inş.. araba almaya fırsat bulamazlar bu vatandaşlar... ŞAKA MAKİNASIymış asfalt tan beyinlerini topladıklarında şaka ile gerçeği ayırt edebilir ancak bunlar...

Her zaman üretilen teknolojileri amaç dışında kullanan insanlar olmuştur, sadece bize nasıl kullanmamamız gerektiğini gösterdikleri için saygı duyarım.

Grubun ismi:
Şaka Makinasına Bir Ömür dewam dienLer :)

Yolun sonuna gelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar