Bu nasıl çıkar

Abiler bunu sanırım tamirci takmış bir saattir uğraşıyorum sökemedim pense dönmüyor bunu nasıl çıkartabilirim ?
Çok sinir bozucu ya.

bolca vd40 sıkarak dene bir de ama gömülmüş gibi gözüküyor.
Motorun neresi olduğunu anlayamadım, ama en kötü ihtimalle o parçayı komple söker tornacıda çıkartırırsın vidayı.

Abiler kaynakla gece uğraşmak istemedim.Babam sağol sun spirale vidanın başını kesti sorun kalmadı.

Vida selenin vidası,hava filtre borusunu takmak için sökmem gerekti.

Tornavidayı keski gibi kullanıp çekiçle vurarak çıkarabilirsin aklında olsun. Saat yönünün tersine dönecek şekilde vuracaksın. Yani cıvatanın sağ tarafına tornavidanın ucunu dayayıp kendine yatır. Çekiçle tıklayarak döndür. Ucu çıkıncada pense vs ile sök.

İngilizi çok aradım da bulamadım abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------

Tornavidayı keski gibi kullanıp çekiçle vurarak çıkarabilirsin aklında olsun. Saat yönünün tersine dönecek şekilde vuracaksın. Yani cıvatanın sağ tarafına tornavidanın ucunu dayayıp kendine yatır. Çekiçle tıklayarak döndür. Ucu çıkıncada pense vs ile sök.

Denedim sol işaret parmağımı kestim inceden.Babam dayanamadı kesti vidayı

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:46 ----------

o ne karşim
.................

Efendim anlayamadım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar