Bu nasıl bir rezalettir!

Birazda ahlaki çöküntü.Gençlerin kaçının ağzından küfürlü argo kelimeler çıkmıyor? onbinde 1 yada yüzbinde 1.

Çanakkale geçilmemişti ama zamanımızda çanakkaleyi elimizle verdik.

Birazda ahlaki çöküntü.Gençlerin kaçının ağzından küfürlü argo kelimeler çıkmıyor? onbinde 1 yada yüzbinde 1.

Çanakkale geçilmemişti ama zamanımızda çanakkaleyi elimizle verdik.

Hocam boşver demagojiyi, ne alakası var bu iki konunun? Her şeye Çanakkale'yi sokuşturup ayağa düşürmeyin!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lanet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben inanmıyorum arkadaşlar,bence tamamen tahrik,kasıtlı aşağılama.düşünün yok ermeni tasarısı,yok hollandada kendini bilmez itin biri ay yıldızlı bayrağımız desenli yer paspası üretir piyasaya.bence bizde bu yabancı zaafı varken başımıza daha çok iş gelir.yolda bi tane yabancı gördükmü ööööyle onla ilgileniriz,sanki bu memleket bizim deyilde onun,biz ilgilendikce onlar kabarır...VE lütfen itiraz etmeyin öyle bişey yok demeyin,şöyle çarşıya bi çıkın çevrenizi görün,belki hepimiz deyil ama genel yaklaşımı görün..
Bence hepsi düzmece BEN İİİ NAN MI YOOOO RUM...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu haberin ülkemizi kötülemek için yapılmış yalan bir haber olma ihtimali yok mu? sonuçta yabancıların yaptıgı bir arastırma.tabi gercekse bence de yazıklar olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar