Bu nasıl bir ilandır?? :))

puhaha 'ruhsal problemi olmayan' demiş yaa, adam ruhsal deli :D oh bizede eğlence çıkıyo böylelerden

Toplum yapımızın giderek bozuldugu ve benzinine su katıldının açık bir örnegi :)

İyi olacak iyi olacak..

Ümidini kırma..:mrgreen:

.
İlan hem pasif edilmiş.Hemde eçerik değiştirilmiş..:)
.
http://www.sahibinden.com/bayana_oda_paylasimli_evWQQaXQQ7291741WQQpXQQdisplayitem

Adamın niyeti tam açığa çıktı..:p

(msj attım.Adres istedim).Cevap gelsin..:wiinkk:

Bana da düşen buna etek alıp yollamak olacak.... :queen:

inş. kız diye bi homo alır bunu yanına , sonra apayrı bi ilan daha :Aynı evde kalacak kaslı bir erkek arıyorum :queen:

ya bişi sorcam ben anlamadım bu adam 300 ytl ye neyi satıyor :bounce:(I' sorry)

güzelliğe bak izaya gel tey allahım ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allahın lalesiii..sapık herif :pr:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
.....ruhsal problemi olmayan,çalışan kendine güveni olan,sosyal,iyi bir ev arkadaşı olabileceğim bayanın yanında oda arıyorum.

Ne odası yaa? :queen: Bu adam oda kiralamıyor muydu? Bu arada audili fotosunu da uçurmuşlar. :mrgreen:

esinden de yenı ayrılmıs kadın ısabetlı bı karar vermıs:queen:,aman tanrım ne bıcım ınsanlar arasında yasıyoruz ::156::

abi o diil de ilanın tamamını okudum, sonuna gelince bir "bayanın yanında oda arıyorum" kısmını "bayın yanında oda arıyorum" okudum sırf belki öle olsun diye baktı gözlerim. keza kahkayı biriktirdim biriktirdim son noktadan sonra bıraktım kendimi yerlere attım :queen:

bu arada son fotoda sütunun yanındaki pozda elin o hali ve konumu beni benden aldı hacı bittiğim andır :mrgreen:

Son düzenleme:
Ulen bakımsız tarzan burada bana hafif geydirdin gibi geliyoya neyse mete yok tadımda yok uzatmıyacam:salut:
len sen harbi geyiğin kokusunu alıyon :) , hem sen nie hemen üzerine alındın , yoksa varmı öyle bişeyler :queen::queen: ,seni verelim yanına :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ruhsal problemi olmayan diyo,kendi problemli zaten böle bi ilan vermekle..:queen:

yemin ederim yarıldım gülmekten bu nası bişi böle :queen: yalnız bak her kadın aramasın yane adamın kriterleri felan bilene var ona göre :queen: alah adamı abaza yabmasın walla nabjaını şaşırmış adam :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah bu adama akıl banada para versın :p:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar