Bu nasıl bir grup sürüşü!!!

Türkiyede olsaydı 40.saniyelerde o adamı linç ederlerdi büyük ihtimal... Linç edilen adamda taksici veya münübüscü olurdu. Şamataya gelin sonra :queen:

kırmızı ışıkta geçiyorlar. bir de adama artistlik yapıyorlar. Vay arkadaş :)

yav bunlar koyun sürüsü gibi nereye gittiği belli değil... Bir de bir şey söyleyeceğim bizim milletimiz aslında çok çok hoş görülü ve mülayim....Bizler iyi insanlarız beee.....

Kaldırım yol fark etmiyor adamlar dalıyor. Hayır herkes de tedbir alıp yavaşlıyor ilginçtir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim burda bak nasıl dağıtıyorlar biber gazı ve jopla....
Dua etsinler... :queen:
Tabi ertesi gün tüm yurtta motosiklet Mahkeme Kararı ile yasaklanırdı... :queen:

Hiç bir dünyanın hiç bir ülkesinde hiç bir şehrinde öle bir motor çetesine kafa tutamaz kimse :) pısıp eyw abi dicen başka çağre yok. hadi 2 tanesi ezip bastın gaza eee sonra nolucak 100 tanesi evine kadar izlicek önünü kesicek yoldan çıkarıcak...gerisi +18 :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Grup sürüsü degil.
Türkiye sartlarinda yasayan motosiklet sevdalilarinin yabanci oldugu bir kavram olan bir motosiklet olayi var görünene göre.
Artik ne olacaksa belli ki bunca motosiklet bunun için toplanmis.
Ve dogal olarak hem sehir halki,
hem de emniyet görevlileri oraya binlerce motosikletlinin geleceginin farkinda.
Hersey motosiklet kullanicilarina göre düzenlenmis.
Ve videoda seyrettiklerinizde bunun farkinda ve ona göre davraniyorlar.
Yani videoda enteresan olan sey,
motosikletçilerin yaptiklari degil,
o aracin hiyarligidir.

Grup sürüsü degil.
Türkiye sartlarinda yasayan motosiklet sevdalilarinin yabanci oldugu bir kavram olan bir motosiklet olayi var görünene göre.
Artik ne olacaksa belli ki bunca motosiklet bunun için toplanmis.
Ve dogal olarak hem sehir halki,
hem de emniyet görevlileri oraya binlerce motosikletlinin geleceginin farkinda.
Hersey motosiklet kullanicilarina göre düzenlenmis.
Ve videoda seyrettiklerinizde bunun farkinda ve ona göre davraniyorlar.
Yani videoda enteresan olan sey,
motosikletçilerin yaptiklari degil,
o aracin hiyarligidir.

Eğer dediğiniz gibi bir durum söz konusuysa yukarıda ki sözü mü geri alırım fakat youtube'da izlediğim birçok videoda bu tipteki sürücülerin otobanda veya şehiriçinde grup olmalarından gaz alarak polisle dalga geçtiklerini izledim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Eğer dediğiniz gibi bir durum söz konusuysa yukarıda ki sözü mü geri alırım fakat youtube'da izlediğim birçok videoda bu tipteki sürücülerin otobanda veya şehiriçinde grup olmalarından gaz alarak polisle dalga geçtiklerini izledim.

Ben sözünüze dikkat etmemistim ama geri almaniza da gerek yok.
Yani kurallara göre baktiginizda yapilan her sey hiyarlik.
Ama iste dedigim gibi bazi seyler bize yabanci.
Birgün ülkemizde de olacak böyle etkinlikler ve insallah biz de bazi sehirlerimizde böyle yüzlerce binlerce motosiklet kullanicisinin toplandigi etkinlikler görecegiz.
Bu tür hareketlerde görecegiz tabi.
Hatta o sehir halki oraya bunlari görmek için gelecekler.
Normalde sehir içinde asla yapmadigi hareketleri o sehir halkinin görsel zevki için yapacak motorcular.
Tabi o bilince sahip motosiklet kullanicilarina sahip olacagiz önce.

Ben sözünüze dikkat etmemistim ama geri almaniza da gerek yok.
Yani kurallara göre baktiginizda yapilan her sey hiyarlik.
Ama iste dedigim gibi bazi seyler bize yabanci.
Birgün ülkemizde de olacak böyle etkinlikler ve insallah biz de bazi sehirlerimizde böyle yüzlerce binlerce motosiklet kullanicisinin toplandigi etkinlikler görecegiz.
Bu tür hareketlerde görecegiz tabi.
Hatta o sehir halki oraya bunlari görmek için gelecekler.
Normalde sehir içinde asla yapmadigi hareketleri o sehir halkinin görsel zevki için yapacak motorcular.
Tabi o bilince sahip motosiklet kullanicilarina sahip olacagiz önce.

İnşAllah oluruz ama çok zor bence. İnsanlar eline güç geçtiğinde onu kullanarak başkalarını ezmeyi sever, böyle bir durumda da bu topluluğun amacını suistimal edenler olur diye düşünüyorum.

esc

Apaçilik din, dil, ırk, motor hacmi, motor cinsi ayrımı yapmaz. Dünya'nın her yerinde apaçi apaçidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar