Yarın ben gidip o motoru alsam 6.500 kilometrede ne güzel motor aldım diye sevinsem ve aslında 30Binde olduğunu da buraya bakınca öğrensem ne hissederdim?
Alper kardeş, şimdi burada bir haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk , hırsızlık, şerefsizlik olduğunu söylüyorsun, ( motorun kilometresini düşürmek milleti kandırmak suçtur, dolandırıcılıktır. ) Bunu söyledikten sonra da kimseyi suçlamıyorum diyorsun. Bir kere kendinle çelişiyorsun sen. Bu resmen suçsa ve sen bunun farkındaysan ve kimseyi suçlamıyorsan sen de bu suça ortak oluyorsun demektir.
Sen hem milleti uyarıyorum diye "bakın millet neler neler yapıyor ortalık şefersiz esnaf dolu bakın bakın" diyorsun sonra da "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın " diyorsun. İşte o motorun kilometresini düşüren şerefsizler senin gibi bunu görüp de birşey demeyenler yüzünden bu işi yapmaya devam ediyor. Bunun cezası olduğunu bilseler, görseler, cezalandırılsalar bir daha yaparken 2 kere düşünürler değil mi ?
Sen şimdi buradaki insanları uyarmış mı oldun? herkes biliyor zaten ikinci elde kilometre saatiyle oynandığını. Bunu bilmeyen kimse yok. Önemli olan bu konuda birşeyler yapmaktır madem yanlış olduğunu düşünüyorsun harekete geç önünde canlı örnek var. Yarın git savcılığa dilekçe ver bakalım sonu nereye gidiyor. Bakalım o motorcu bir daha kilometre saatiyle oynayabilecek mi ceza alınca?