Bu Nasıl Bir Ayılıktır.Buyrun Siz Karar Verin !!!

bugün osmanbey de bir işimi hallederken bir motorcu abimiz kaldırıma motorunu çıkardı ben kenara yanaşacak diye düşünürken hoop kaldırımın ortasında kapattı kontağıçhiç bişey olmamış gibide dükkana girdi yarım saat-45 dakika sonra yine gayet rahat bir şekilde motorunu çalıştırıp yoluna devam etti.yav arkadaş bu kadarmı ayılık olur ondan sonra biz motorcuları sevmiyorlar ulan tabi sevmezler içimizde böyle dangalaklar olduktan sonra.bebek arabalı biri geçse yaşlısı var sakatı var lanet olsun bee

k_Burc_magandalar_park_eder.jpg

cek_arabani_lan_4_.jpg

Kısmen trafiğin yoğun olmadığı bi ara sokak arası ama ana yollarda dahi yayalara yol bırakmayan şu DANGALAK araç sürücüleri...

Adam Paris'e gelmiş , şanz elizee bulvarında lolitası ile f kiss, motoru kaldırımı kim takar, ayrıca kıskanmayın.

Yalnız arkada ki yeşil x-max'e eridim bittim... Orjinalinde var mı o renk seçeneği?

ayı her yerde ayıdır,parisi istanbulu farketmez,düşünme kabiliyeti olsa öyle yapmaz,demekki yok

bak arkadaki motorlar nasıl parketmişler,hemde yan yana ve aralarından insanlar geçebiliyor,resimde açıkça görünüyor

bide bizim sığırınkine bak

Son düzenleme:
Halbuki gelip burda birini ayi diye lanse edeceğinize motorcu arkadasin yanına gidip iki kelam sohbet edip güzelce anlatsaniz durumu olurmuş...

Adamın giriş,çıkış saatlerine dikkat etmişşiniz,çıktığında güzel dille uyarsaydınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Halbuki gelip burda birini ayi diye lanse edeceğinize motorcu arkadasin yanına gidip iki kelam sohbet edip güzelce anlatsaniz durumu olurmuş...

Oda ayılığın başka bir boyutuysa demekki, oluröyle takmamak lazım.

Mersin İl Temsilcisi
Daş düşebilü
Ayu çukabilü...

...........!
Babası hariç ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar