bu nasıl beceriksizliktir yahu!

aynı benimde başıma gelmişti yolcu sayısı bir yazıyodu benim ek 1 i dolduran sazancan yanlış yazmış bende ruhsatı alınca dedim bu yanlış yazılmış die bütün ewrakları çıkardılar baktılar ek1 de 1 yazıyo sonra ruhsatı silgi gibi bişeyle silip tekrar yazıcıya koydular düzeltiler para felan da almadılar. biras hoşgörülü ol sinirlenme de halledilemicek bişey değil.
kazasız sürüşler

abi demekki heryer ayni ben motoru aldigim zaman burdaki ulusal kayit ofisinde benim motorun motor numarasini yanlis yazmislar kayiti yaptiklari gun plakayi teslim ediyorlar sonra 15 gunluk bir burikrasi donemi var o donem icinde motor ile ilgili bir sorun varsa plakayi iptal edebiliyorlar.15 gun gecti eve bir kagit geldi diyor motorunuzun plakasi iptal edildi diye ithalati yapilan motorlar ile karsilastirma yapmislar boyle bir modelde bir motor yok lan diyom ne modeli sonra aldigim yere gittim irsaliye kestirip yeniden islem yapmak icin ruhsat ile faturayi karsilastirdi satici bak dedi motor numarasini yanlis yazmislar git dedi goster duzeltsinler 4 ay ugrastim hakkindan gelemedim valla hala motor numarasi yanlis ruhsatta.

vallahi inş yasinim kardeşimin dediği gibi olur. bayram tatilinin bitmesini bekliyorum şimdilik. demek ki şilide de bürokrasi hantal işliyormuş. bir tarafta hologram film oynatabilen cep telefonları icad edilirken diğer tarafta böyle ilkelliklerin olması bayağı ironik doğrusu

Aynı sorun bende de olmuştu fakat biz olayı erken uyandık. Başlarında bekledik. Benimde motor yamaha olarak kayıtlıydı. Canları iş yapmak istemiyor ama biraz ağırlık koyunca hallediyorlar. Onlara bırakırsanız onun bir zararı olmaz falan bir sakıncası yok derler. Banada daha iyi işte yamaha diye satarsın demişlerdi. Geçmiş olsun inşallah düzeltirsiniz uğraşmadan. Yoksa muayene falan girerse işin içine soğuturlar adamı motordan.

Geçmiş olsun hemen gidersen düzeltilir trafikten benim de sigortacı garibim YBR 125 i FZ 6 yazmış poliçeye aynı gün arkadaşla beraber aldık ybrleri o 22 liraya sigortalattı ben 40 liraya :( 18 lira grdi bana ama Allah tarafından ilahi bi işarettir belki bu gün FZ poliçesi kestiren Allah ilerde FZ verir belki diye düzelttirmedim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar