Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorun sığabileceği alan ölçüleri yaklaşık olarak 60x60 ve 50 cm genişlik var.Şase üzerinde gereksiz görülen bütük profiller dayanımı ve motorun ağırlığını arttırmak amaçlı komuştur...
Evet Arkadaşlar.Şimdi Dördüncü Bölümü veriyorum dört resim sizce ön taraftaki amortisör sistemi 2 li mi dörtlümü olsun....Yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum...
Neyse ben sözü daha fazla uzatmayayım...Uğurcum oynat bakem....
Arkadaşım Senden Bir Ricada Bulunsam? Ben Bir Cutom Chopper Yapmak İstiyorum ani Tamamen endim Yapacağım ama iskeleti çizdirmem lazım Bunu Sen Yaparmısın Resim Atsam?
Gecen gece kordon da bi motor gördük bundan daha da güzeldi, çok farklı biseydi, adam sökeliymiş, resimleri vardı arkadaşlarda ama internet ortamına koymayın diye uyardı...
Arkadaşlar Buda beşinci bölüm...
Tamamlanmaya başlıyor...
Baştan söylüyorum motor bloğu kısmı olmamış ama motor çizimi uzun onun için fazla uğraşmadım...
Aşkımcım tasarım güzel olmuş ama bence ön taraftaki amortisör 4 lü pek hoş durmamış sanki gereksiz kalabalık gibi duruyor ama yinede tabiki tasarım senin tasarımın sen daha iyisini bilirsin....6.bölümü bekliyorum diğer kalanlarıda çiz ondan sonra yorumlar gelir bitmiş hali ortaya çıkınca belli olur herşey canımcım...