Bu nası motor ? yaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bir Devlet Dairesinde Stajerim az önce iş yerine gelirken Trafik ışığında bekliyorum. En ön Sırada Arabayla beklerken Sağ tarafıma bir motorsiklet geldi.
Scoter tipli neyse ışık yandı. Ya hayatımda böyle hızlı kalkış görmedim. 1 scoter bu kadar hız yaparmı bu adam nasıl oynamışsa motorla artık uçuyor. Neyse Arkasından Bastım. Hızı 115 - 120 km ile gidiyor. Direk ismine Baktım Adı Gilera 180 Sp
Sevdim bu motoru fiyatı ne kadar acaba
Sizce Nasıl bir motor bu Gilera 180 sp mi öyle bişey ismi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

Bu Arada GÜNAYDIN :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
iki zamanlı, çok devirli bir motosiklet..
600 rr ile kalkış yapıyor. arabadan da çok benzin yakıyor..

Benzin konusunda fazla yakar ama 2 zamanlının gözünü seveyim yaa:cat: 50cc olsun 250 chopper'ı sürükler peşimden:cherry: Ben bitanesiyle kapıştım ışıklar olmasa adam geçicekti karizmayı çizdiricektik... Seneler önce 2 zamanlı 175cc bi rus aygırı vardı babamda arkadaşımla geziyorduk ışıklarda durup kalkış yaptım ve arkadaş arkamda yoktu:thumleft: Çanak üstü yerde oturuyordu hala anlatıp güleriz vay be:king:

50 cc aprilla ile 115 km hizi goruyordum.
Youtube da arayin yamaha aerox 50 gilera 50 aprilia 50 leri modifiye ile kac bg e cikarip nelerle kapisiyorlar.
Arka lastikten 30 bg alan var.

Bu aletler benzini yakmiyor resmen ...... :)
Yalniz verdigi keyif paha bicilemez.

Koca koca mototlar isiklarda yanasip dehset ve saskinlik ifadesiyle karisik, 50 cc mi bu alet diye sormuyorlarmi :) ozaman verdigin EVET cevabi hicbir evete benzemiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi Galiba.
Yakıta karşılık Performans veriyor. :)

ygk

4 zamanlı motorlarda gazı birbenbire köklersek -özellikle motor güçsüzse- motor sönüyor. fazla gaz verdiğimizde kaldıramazsa boğuluyor. 2 zamanlılarda böyle bişey yok. 50 cc bile olsa kökle birden devirlenebiliyor. verdiği tork 4 zmaanlılara göre çok tatmin edici.

bahsettiğiniz motor da 2 zamanlı. ayarları düzgün ise kmde 18 20 kuruş arası yakar. tabiri caizse mermi gibi kalkıyor evet ama masraflı bir motor, segman setler çok pahalı. fazla bi km yapman silindir atmanız gerekir çünkü 2 zamanlı, 4 zamanlılara göre çok daha kısa motor ömrü var. piyasası 6 civarında. 5e temiz bulunursa alınır aslında. gilera runner diye de geçer. gt250r ile kafa kafaya kalktığını biliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yakıt çok Fazla Hadi 20 kuruş iyi Arabayla aynı en azından ama 40 -45 kuruş aşırı Fazla 2 katı dedigin Rakamın bende başka bir kullanıcısı yazmış 45 kuruş diye onun yalancısıyım :)

Gilera runner 180 iki zamanlı bir scooter. Tek teker canavarı. Bir arkadaşımda 200cc ve dört zamanlı olanı vardı o bile çok atak bir scooterdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar