Bu motosikletlere boyum yeter mi ?

Merhaba arkadaşlar. İlk motosikletimi bu ay içinde almayı planlıyorum. Şuan fiyatta anlaştığım ve almak üzere olduğum iki motor var. Birisi Honda Fes 250 Foresight, diğeri ise Piaggio x8 200. Araştırmalarıma göre Hondanın sele yüksekliği 75, Piaggio 79cm. Benim boyum 1,60 kilom 65. Bisikletimin selesini 75 cm.e indirip oturduğumda ayak tabanımın ortasına kadar yere değiyor, yani yarı yarıya. Modelleri çok beğendim fiyatları da uygun bi yere kadar indirdim ama size sorum bu motosikletler uygun mudur zorluk yaşar mıyım almalı mıyım vaz mı geçmeliyim ? Şimdiden teşekkürler.

motosikletin selesi bisikletinkinden geniş. ordan da bir kaybın olacak. bulabilirsen ikisini de üzerinde kendin bir denemelisin. benim bildiğim ayak parmaklarını arkasındaki aya diyorlar orası bassa yeter ama bozuk bir yokda ayğın boşta kalabilir. dikkat etmek lazım kullanırken.

Dün biraz araştırdım. oturduktan sonra motoru ileri geri yapabiliyosan sıkıntı yok diye ortak bi görüş vardı. Motoru denemeye gitmeden verdiğim ölçülere göre az çok bi fikir sahibi olurum diye düşündüm.

Ben de ayakuçlarım yere değerek kullanıyorum, çok sıkıntılı yollarda tabi ayağının yere sağlam basıyor olması güvence,
Ayrıca çok zorlanırsanız, selenin yüksekliğini içeriden süngerini alarak tekrar ayarlayan yerler var, düşünürseniz..

Sele yüksekliği ayarlamayı bilmiyodum çok iyi bi fikir oldu çok teşekkürler.

Eğer hayatında ilk defa motosiklet kullanacaksan bunlar seni zorlar. Bir yandan trafikle, bir yandan da yüksek motorla baş edemezsin. Scarabeo 200 şu an için sana daha uygun olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar