Bu motorun markası ne almak istiyorum bir tane .....

Hakikaten o ne öyle beaa:cyclopsan
Alacağım bundan bir tane inadına yolun ortasında basacağım frene,arkadan gelenin de menemen-garaj dolmuşu olmasına dikkat edeceğim:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk ben diyim
fotoşap :p

skyline' Alıntı:
Hakikaten o ne öyle beaa:cyclopsan
Alacağım bundan bir tane inadına yolun ortasında basacağım frene,arkadan gelenin de menemen-garaj dolmuşu olmasına dikkat edeceğim:queen: :queen: :queen:

Çok güldürdün beni. Allah de seni güldürsün...:queen: :queen: :queen:

ya arkadaşlar gerçek olabilir ama bakmayın buna türlü türlü kaza oluyo

her zaman böyle kalcak diye bişey yok

ama bana daha çok adam refüje girmiş sonra motoru getirip foto çekmişler gibi geldi

xxxxx' Alıntı:
ya arkadaşlar gerçek olabilir ama bakmayın buna türlü türlü kaza oluyo

her zaman böyle kalcak diye bişey yok

ama bana daha çok adam refüje girmiş sonra motoru getirip foto çekmişler gibi geldi

olamaz abijim gercek. fizik kurallarina aykiri.. ama super yaklasim, teprik ediyorum. bence de once direk gibi biseye carpmis araba, sonra motoru monte edip bi guzel fotografini cekmisler.
gercek olmasi icin tas gibi frenin olmasi lazim, hadi o oldu, tekerlerin yere yapisik olmasi lazim.
ANCAK, O, MOTOR HEYKELİ İSE OLUR diyorum.

Motor harley abi hakkını yemeyin motorun öyle denk gelmiş olabilir herzaman böyle olcak diye bişey yok

ister motora bin tek başına ailen arabada otursun ister arabana bin motorun önden uçsun hhehhe :queen: :queen: :queen: ikisi bir arada olmuş:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar