bu motorun eksoz sesini nasıl arttırırım....?

motorum bu MARKA: JİNLUN 250CC BIRTEK SESİ benim hoşuma gitmiyor yardım edermısınız yalnız motor daha 500 km yaptı sımdıden saolun :)
yaprak0159ya.jpg

yaprak0204id.jpg

arkadaşım artırmasan daha iyi ara sıra böle abart takanlar kafamızı şişiriyolar basıyoz gayarı arkalarından. böle sessiz sakin daha iyi :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
eskişehir hava üssünde F16 eksozları satılıyo dehşet güzel sesi var sipariş üzerine eve teslim geliyo :cat:

hocam sesi eni yi artırmanın yolu EKSOZU ÇIKARMAKDIR İNANMIYOR dene hemde al sana beleş çözüm :)

Prometheus.. Evet satıyo malesef.. En son konustugumda bana da oyle soylemisti. Baska bazI durumLar nedeniyLe paraya ihtiyacI varmIş ve satIyomuş benim de bildigim kadarI iLe.. Ben de cok uzuLdum. Oysa gezicektik beraber.. Ben de motorumu yarIn teslim aLIyorum bir aksilik olmazsa.. keske meric'de satmasaydI....

250cc fazla bi ses çıkmaz be abi :cherry: ama benden de pratik bi çözüm depoyu doldurduktan sonra 2-3 tane haşlanmış kuru fasulye tanesi atacan oooo ne ses verir haaa :queen: :flower:

YOK YOK ısrar ediyorum eksozu çıkarıp bi dene heheheheheh bütün dünya duyacak sesi bi gör hem çekişte artar :queen:

Egsoz borusunu yarıdan kesip bölmeli aparatlar takılıyormuş. Ama bu konuda bilgim yok. Bildiğim tek şey garanti kapsamı dışına çıkıyor :) Hem benim soruma hem de arkadaşın sorusuna ortak bir cevap verebilen olursa sevinirim.

Baba ilk resimde açıkça görülüyo,

egzosa kedi sıkışmış

ondandır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
meric250cc' Alıntı:
motorum bu MARKA: JİNLUN 250CC BIRTEK SESİ benim hoşuma gitmiyor yardım edermısınız yalnız motor daha 500 km yaptı sımdıden saolun :)
yaprak0159ya.jpg

yaprak0204id.jpg

BENİM GİBİ EGZOZ KUCAĞIMDA GEZ
BAYAĞI SES ÇIKIYO
:queen: :queen: :queen:

arkadaşım bende Raptor var benimkide fazlka ses çıkarmıyor fatta Junlin den daha tiz bi sesi var bi arkadaş (aynı motor) egsozu susturucu ları çıkarabilmekı için kesti şu an Harley aratmıyacak ses çıkıyor inan bana ikisinide dinledim rolanti sesi bile inanılmaz oldu ama gürültü ve ses kirliliğine karşız insanları rahatsız etmemek lazım.

ya raptor_ss o arkadaş nerde kestirmiş kestiriceksek bile hani düzgün kesecek usta nerde bulunur. ben aslında yeni bi çift egzoz daha iyi olur diye düşünüyourm ama egzoz alamazsak bulamazsak mecburen kestirecez egzoz biz de o yüzden bi yer bi tel no bi adres vs bilen var mı varsa paylaşırsa ne gsüel olr valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar