bu motoru tanıyan varmı

bu motoru tanıyan varmı acaba ben google den arattım bulamdım hep tek farlı modellerını buldum bu cıft farlı gilera cx ama hangı modelı konuya dagır bılgısı olan varsa bana yardımcı olursa sevınırım ıyı gunler bu benım eskı motorumdu motor kısmı yoktu patlamıstı ve oylece satmıstım

Mx ile Cx karışımı bişey bu sanırım
Keşke buralarda sorsayın bende parçaları hala var :p

Son düzenleme:
bi cx tanımayan motora bınmesın hehe yanlıs anlasılmasın eskıelrın runner 180 i diyelim umarım bı gun runnerın fotosunuda koyup bu motoru tanıyan varmı demesın üzülürüm gileracidan sevgilerle ama bırazcık degısık toplanmıs degıstırılmıs sankıı

valla arkadsım makına gorunuste cx ama cıgerı olmadıgından bıer sey dıyemıyorum bu arada google de arttım bu makınayı bulamadım o yuzden sızden yardım alamak ıstedım yorumlarınızdan dolayı tsk:)

sahibinden'de yukardaki resme benzeyen bi gilera yok..

ama bu nedir ya :queen:

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bu neymiş yaa böylee ön tekerlekte jant kapağı var ben bunu boyanmadan önce görmüştüm yine sahibindende maviydi bu :queen::queen:

arka kutuda sinyal ve plaka takılı aynı zamanda kutuyu artçının yerine koymuş bide 2 zamanlı motora çif çıkışlı araba egzosu takmış:queen:

araba aynası var bide :queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar istiyen olursa elimizde Gilera CX motosiklet var parça olarakda satabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar