Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu motoru tanıyan varmı acaba ben google den arattım bulamdım hep tek farlı modellerını buldum bu cıft farlı gilera cx ama hangı modelı konuya dagır bılgısı olan varsa bana yardımcı olursa sevınırım ıyı gunler bu benım eskı motorumdu motor kısmı yoktu patlamıstı ve oylece satmıstım
valla arkadsım makına gorunuste cx ama cıgerı olmadıgından bıer sey dıyemıyorum bu arada google de arttım bu makınayı bulamadım o yuzden sızden yardım alamak ıstedım yorumlarınızdan dolayı tsk
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bu neymiş yaa böylee ön tekerlekte jant kapağı var ben bunu boyanmadan önce görmüştüm yine sahibindende maviydi bu :queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: bu neymiş yaa böylee ön tekerlekte jant kapağı var ben bunu boyanmadan önce görmüştüm yine sahibindende maviydi bu :queen::queen: