Bu motoru kullanan veya bilgisi olan yardımcı olabilirmi...

Öncelikle herkese merhaba. Ramzey XF 125 10-V Sizce bu motor nasıldır. Veya kullanış binmiş arkadaşlar olumlu ve olumsuz yorumlarınız nelerdir...

7622_1.jpg

Fiyatı
2,043 TL

MOTOR
• Renk
Kırmızı - Mavi

• Tipi
Hava soğutmalı,4 zamanlı,Tek Silindir,SOHC

• Hacim
124 cc

• Azami Güç
9,000 dev/dk. 7.2 kW (9.7 BG)

• Yağlama sistemi
Yağ basınçlı karter

• Marş sistemi
Elektrikli ve Ayak marşlı

• Debriyaj tipi
Yağlı, çok diskli

• Şanzıman sistemi
Sıralı, 5 vites

ŞASİ
• Şasi
Boru tipi

• Ön süspansiyon
Teleskobik çatal

• Arka süspansiyon
Salıncak

• Ön fren
Disk

• Arka fren
Kampana

• Ön lastik
Tubeless - 3.00-18

• Arka lastik
Tubeless - 3.25-18

BOYUTLAR
• Tekerlekler arası mesafe
1290 mm

• Toplam uzunluk
1985 mm

• Toplam genişlik
752 mm

• Toplam yükseklik
1085 mm

• Sele Yüksekliği
770 mm

• Maksimum Yük Kapasitesi
150 kg (Yük=Sürücü / Bagaj Yükünün Top. Ağ.)

• Ağırlık ( Yakıt Dolu )
125 kg

Şimdiden teşekkürler cevap veren, cevap vermek istiyepte veremeyenlere, yada cevap vermeyenlere :queen::rendeer:

Son düzenleme:
kullanan var mıdır bilmem ama birazdan bi sürü kişi bu fiyata 2.el ybr yada apaçi alırsın dicekmiş gibime geliyor :)

motoru ben kullandım arkadaşım motorun saglamlıgına bişey diyemem yaklaşık 2 hafta kullandım ama pek bır performans göremedım ama bence 2. el bir kymco ck 125 pulsar dusunsen senın ıcın daha ıyı gıbı

Öyle diyorsunuz motor öneriyorsunuz ama bu motor bana çok uyguna gelicek onun için sadece sordum nakit para deil tanıdıktan taksit taksit bi şeklde alıcam onun için soruyorum :mrgreen:

selçuk link e tıklayınca motor görünmüyor,?

Sorun çözüldü abimm :)

sorun çözülmedi sanırım göremiyorum.sen bi resim at direk siteye olmazsa

2043lira+plaka masrafı gibi bir rakam çıkacaksa bencede bildik markalara yönelmen iyi olacak gibi.Çin işinden bir hayli dili yanmış bir abin olarak bunu net söyleyebilirim.Fakat dediğin gibi avantajlı bir rakama taksitle alacaksan olabilir.Çünkü satarken 1000 lira bile etmeyeceğini unutma.Hoş motosiklete alışmış bir yayaya kafaya koyduğu bir makinayı alma demek neyi değiştirir orasıda meçhul tabi:).

evet satarken 1000-1250 arası gider
ikinci el 1000 liraya belki alınabilir ama paran varsa hiç uğraşma
satarken satılacak binerken titremeyecek daha güzel motolara yönelmek daha iyi gibi

2043lira+plaka masrafı gibi bir rakam çıkacaksa bencede bildik markalara yönelmen iyi olacak gibi.Çin işinden bir hayli dili yanmış bir abin olarak bunu net söyleyebilirim.Fakat dediğin gibi avantajlı bir rakama taksitle alacaksan olabilir.Çünkü satarken 1000 lira bile etmeyeceğini unutma.Hoş motosiklete alışmış bir yayaya kafaya koyduğu bir makinayı alma demek neyi değiştirir orasıda meçhul tabi:).

evet satarken 1000-1250 arası gider
ikinci el 1000 liraya belki alınabilir ama paran varsa hiç uğraşma
satarken satılacak binerken titremeyecek daha güzel motolara yönelmek daha iyi gibi

Haklısınız satarken 1000 lira anca eder ama dediğim gibi makul bi fiyata alacağımdan dolayı soruyorum yoksa bunu alamazsam başka bi motor almam zor :mrgreen: Yaya olmak ne kadar zor biliyormusunuz gerçi altımda her zmn araba oluyor ama motorun zevkini asla ve asla vermiyor :)

2007-2008 modelse al o zaman . motor aksamı ile ilgili tüm parçalarını çok ucuza bulursun.ama ustanın senden isteyeceği tutar biraz fazla olur. segman değiştirsen mesela segman 5 lira ama usta sökmeyle 60 lira alır.

ama alınır eğer ucuzsa.motosuz kalmaktan iyidir ve 1000 liraya alsan en kötü ihtimal 800 e satsan dahi iyidir.
ama şu devir işlemleri cezası filan masraf açar işte

o yüzden almışken para varsa iyisini al

ille de bozulacak diye bir şey de yok
bakarsın 20bin km tık demez moto

2007-2008 modelse al o zaman . motor aksamı ile ilgili tüm parçalarını çok ucuza bulursun.ama ustanın senden isteyeceği tutar biraz fazla olur. segman değiştirsen mesela segman 5 lira ama usta sökmeyle 60 lira alır.

ama alınır eğer ucuzsa.motosuz kalmaktan iyidir ve 1000 liraya alsan en kötü ihtimal 800 e satsan dahi iyidir.
ama şu devir işlemleri cezası filan masraf açar işte

o yüzden almışken para varsa iyisini al

ille de bozulacak diye bir şey de yok
bakarsın 20bin km tık demez moto

Motoru sıfır alıcam :mrgreen::mrgreen: Bayiden alıcam.

Motoru sıfır alıcam :mrgreen::mrgreen: Bayiden alıcam.

sen bilirsin ama bence hayatta alma o fiyata ne motolar var

bence bir hafta bekle kullananları dinle derim
kullananlara mesaj at ne diyolar ona göre karar ver

500lira az verip moto alıp 2 sene o moto ile pişman olmak var. az daha ver 2 sene huzurlu gez diye düşünüyorum iyi geceler herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar