bu motoru beğenmeyen adam motordan anlamıyordur..Yeni makinam 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza 250
altından böyle birşey cıkacağını biliyordum :)
naapsın cocuk. kendini avutuyor.

Arkadaşlar, Bu arkadaş ,bir hevesle motorunun sağını solunu , kendi zevkince yaptırmış.Kendisine göre dünyanın 8. Harikası olmalı ki , İsrarla belki beğenen bir kişi çıkar diye bu kadar israrlı şekilde ayrı ayrı başlıklar açıyor.

RaiderKİNG kardeşim, Motorunu güle güle kullan.Ancak bu kadar iddialı başlıklar açma, Nerdeyse Bütün bir siteyi motordan anlamıyor manasına gelecek başlıklar açarsan olacağı da budur.İstersen bu başlığı, 30 tane motorsiklet sitesine aç, yine aynı tepkileri alacaksın.Ayrıca bir kamyonun- arabanın altında kalmak istemiyorsan bir an önce aynalarını tak.sağa sola laf edeceğine yaptığını zorla beğendirmeye kalkacağına ,Yol yapma mevsimi geldi, yoluna bak.

Bu arada yaptığın işçilik ile alakalı düşüncelerimide belireyim. Grenaj boyamak, sağına soluna iki yazı yazmak,ayna sökmek,sele ile oynamak, araba egzostu gibi egzost yapmak Cup-Scooter tarzı motorlarda çok sık yapılan bir işlem.Sizin yaptıklarınızın diğerlerinden farkı ne ki ? Nerdeyse zorla beğenmemiz için bu kadar çaba sarfediyorsunuz ?

yanlışlıkla r1 yahut hayabusa felan eline geçse demek yandığımızın resmidir.

fazla cafcaflı olmuş makina, sadelik iyidir.

yahu arkadaşım bu ne?tamam motorun bana güzel geldi de,ne iddialı bir başlık bu böyle?cub motor fakirin varaderosudur buna ok!modifiye de insanın kendisini motoruna katmasıdır buna da ok!ben de bir cub aşığıyım bu da biline ama Allah aşkına motordan anlamıyor ne demek?buradaki adamların çoğu tam tabiriyle motosiklet hastası.Ben kendimi motor üstadı sanarken buraya üye olunca 0 olduğumu anladım ama sanırım sende ters etki yapmış.buradaki üyelerin kişilikleri hakkında bilgim olmasada hepsinin motosiklet bilgisi hakkında saygıdeğer olduğunu düşünüyorum.Bence bir daha böyle iddialı başlıklar açmadan önce iki kez düşün!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doru sölemiş.Makina gerçekten manyak vede dehşet bişi.Kişinin rüyalarının efsanesi olacak kadar güzel..sağlıcakla can sıhhatiyle bin.

motordan anladıgımızı sanıyorum da ortada anlaşılacak motor yok:mrgreen::mrgreen:

Hayırlı Uğurlu Olsun :)
Bari Şu Lanet Aynalarınıda Takda Ölüm Haberi Diye Bir Başlık Daha Açılmasın

Güle güle kullan. Keyfi sana yetiyordur ama aynalar şart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......
Aynalarına bakmayan 4 tekerlek sahipleri ile boğşurken bide siz çıkmayın emi?
Haden sağlıcakla ama bilinçli kullan.

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam kardeş ben motordan anlamıyorum kral sensin :p

Motosikleti
750x
valla dostum ne dersen de ama ben begenmedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar