Bu Motoru Arayan Var mı ?

Dün şirinevler tarafında arkadaşıma kahvaltıya giderken bir motor gözüme çarptı.. belli ki uzun zamandır orda plakası yok, motorun hava filtresi dışarıda sarkıyordu..

motor şirinevler de barbaros caddesi 1. sk ile fatih caddesi arasında kalan apartmanların arasında duruyor.

scaled.php

scaled.php

Motorun bulunduğu yer..
campsi.jpg

umarım calıntı degıldır. saece sahıbının koyacak yerı olmadıgı ıcın oraya koymusdur dıye dua edıyorum. ( motorumun calındıgını dusunuyorumda cok kotu bır durum )

umarım calıntı degıldır. saece sahıbının koyacak yerı olmadıgı ıcın oraya koymusdur dıye dua edıyorum. ( motorumun calındıgını dusunuyorumda cok kotu bır durum )

çalıntı olma ihtimali var.. çünkü arkadaşımın söylediğine göre motorun olduğu yer tinercilerin veya işe yaramazların mesken tuttuğu bir yermiş. yani sahibi bu motorun orda olmaması gerektiğini düşünebilir sanırım.

Verilen koordinatlardan sonra şuanda birçok yeni sahibi olduğuna eminim :queen:

bu tip motosikletlere bende denk geliyorum

Hatta kendi mahallemde de var bir tane ama öyle bir halde bırakılmış ki marka modeli bile tam belli değil. Ancak anladığım kadarıyla şu ilk çıkan hyo gt250 lerden. Birde işin garibi aynı şekilde neredeyse hurda denecek başka marka modelden birkaç motosiklet ile beraber bağlı sokak arasında duruyor. En başında heralde biri aldı yedek parça niyetine kullanıyor diye düşünmüştüm ama şimdi bu konuyu görünce polise şikayet etsem mi diye tereddütdeyim

bu tip motosikletlere bende denk geliyorum

Hatta kendi mahallemde de var bir tane ama öyle bir halde bırakılmış ki marka modeli bile tam belli değil. Ancak anladığım kadarıyla şu ilk çıkan hyo gt250 lerden. Birde işin garibi aynı şekilde neredeyse hurda denecek başka marka modelden birkaç motosiklet ile beraber bağlı sokak arasında duruyor. En başında heralde biri aldı yedek parça niyetine kullanıyor diye düşünmüştüm ama şimdi bu konuyu görünce polise şikayet etsem mi diye tereddütdeyim

bole durumlarda ben dırek polısı arıyorum supelı motor gordum dıyorum ekıplerını gonderıp aracı kontrol edıyorlar

gittiği her yerin trabzon olmadığını farkına varmışsa intihar etmiş olabilir...ama çok şirin bi motormuş...

bole durumlarda ben dırek polısı arıyorum supelı motor gordum dıyorum ekıplerını gonderıp aracı kontrol edıyorlar

Aynı şeyi plakasız bir ticari doblo tipi araçla kamyonete yapmıştım. mahallede boş araziye paket taş döşenip otopark haline getirilir getirilmez sanki birinden kaçıyormuşcasına bu 2 araç gecenin bir yarısı otoparka girip park etti. Bunun üzerine yaklaşık bir yıl boyunca araçlar yerinden kıpırdamadı. Üstelik ne gece ne gündüz sahibini bir daha görmedim. sonrasında polise haber verdim ayrıntılı adresle ve araç bilgileri marka modeli ile birlikde ancak ihbarı yaptıkdan 1 gün sonra arabalar otoparkdan yok oldu (ne zaman geldiler ne zaman aldılar bilmiyorum) 1 hafta boyunca otomatik taramalı silahlı çelik yelekli polisler dolaştı. Bakmadıkları delik kalmadı mahalle sakinleriyle sivil polisler konuşup bilgi aldı ancak yinede bulunamadı.

polisler neyden şüpheleniyorlardı ki bu kadar üstüne düştüler konunun tam bilmiyorum ama bence terörle alakalı gibi duruyor

Bahsettiğim motorlar ise yaklaşık 3 4 yıldır aynı yerde belki onlarıda polise şikayet etsem altından bişiler çıkar belli mi olur

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emirgan ile istinye arasinda benimde gözüme çarpan siyah bi ducati vardi.
Bi ara resmini çeker yüklerim bende.

sahibi trabzonlu belli ki, slogana gore sirinevler de onun icin trabzon sayildigindan dolayi, sirinevleri park yeri olarak kullaniyor olabilir. ama hangi trabzon'a park ettigini unutmus olmali.

Bu trabzonlular biraz ilginç oluyor her şey beklenir. Van depreminin olduğu günlerde Trabzonlu bir vatandaş van'a 61 lira yardım yollamıştı bu konu akşam haberlerine bile çıkmıştı, ne desem bilemiyorum :farao:

Trabzonlulara laf atanlarda çok ilginç oluyor :pr: Göğsümü gere gere her zaman Trabzonlu olduğumu söylerim, gururda duyarım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar