Bu Motoru Almak Mantıklımı Sizce?

345

http://www.sahibinden.com/suzuki_gsr_600-94WQQaXQQ12102206WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar motosiklet gördüğünüz gibi kazalı fakat şasede ve yürüyende bi sorun gözükmüyor sıkı bi pazarlıkla 7000 liraya filan alınırmı sizce mantıklı olurmu? Ben kendimce şöyle düşündüm 7000 tl ye kapatsam git gel alım satım derken 7500 liraya hallederim.suzukinin sayfasından çıkardığım ve bu motosiklet için gerekli parçalar ve fiyatları şöyle:
arka sinyal kapağı: 27,73 tl
stop camı:101,94 komple stop:405 tl
fren pedalı:130,52
ayak koyma:54,06
fren maneti:135 tl
gsr kuyruk amblemi :28,22 tl

şimdi kafamda oluşanlar kafa grenajı kırık zaten hoş durmuyor çıkar at,motorun arka kuyruk grenajlarını boyatsam taş çatlasa 100 tl + gsr amblemi 128 tl hadi 150 tl diyelim...geri kalan kırık yerlerde 700 tl civarı bi para tutuyor orjinal alınırsa...ama fren maneti olsun ayak koyma yeri olsun çok daha ucuza sanayiden bulmak mümkün...yani tahminimce egsoz hariç 500-750 arası bu makineyi cillop gibi yaparım.ucuz yollu bi sanayi tipi egsoz 300 lira civarı yada çıkma devil, yoshimura ,tiger gibi egsoz da olabilir yani 1200 liraya bu makine sıfır gibi olabilir tahminimce.
7500+1250=8750 lira gibi bi fiyata 2007 gsr 600 sahibi olabilirim piyasası 11000 tl ile 12500 tl arasında değişen bi motor... hadi kazalı diye 1500 düşür...9500 e havada karada gider yani bi zararım olacağınıda sanmıyorum.
Sizin görüşlerinizde benim için önemli ne dersiniz atılayım mı bu işe?

Motordan fazla anlamıyorum ama çıkardığınız hesaplara göre bencede mantıklı bende baktım bu motorun piyasasına dediğiniz civarda almak mantıklı.Ama anlayan arkadaşlar mantıklı şekilde yazacaklardır.

Aşırı aciliyet gerektiren bir masrafı yok yürüyeni düzgün olduktan sonra :cat:

345

bende zaten ona baktım stopu sinyali yaptır egsozu tak boyatmadanda sürülebilir.Ama biraz bu konularda kılımdır:cherry:boyasız binemem o kesin yani acil olarak bile yaptırsam çıkan hesap ortada bilmiyorum valla bu gece anlaşılan bana uyku yok...:silent:

inşallah satılırda bide bursa yollarına düşmem bu karda kışta:p

Son düzenleme:
bende zaten ona baktım stopu sinyali yaptır egsozu tak boyatmadanda sürülebilir.Ama biraz bu konularda kılımdır:cherry:boyasız binemem o kesin yani acil olarak bile yaptırsam çıkan hesap ortada bilmiyorum valla bu gece anlaşılan bana uyku yok...:silent:

inşallah satılırda bide bursa yollarına düşmem bu karda kışta:p

sahibi ile görüştünüz mü indirim falan yapmıyor mu?

Kardeşim bu motoru al pişman olmassın iyice inceledim karar senın tabikide ilan daha cok taze kaptırma manitayı pardon makinayı :) hayırlı olsun diyelim mi :D

Yaptıgın hesap motoru aldıgında şaşmaz ise motoru kaçırmadan al derim. Motoru görmen sağlıklı olacaktır.
Alırsan hayırlı ugurlu olsun cok güzel bir naked.

Custom streetfighter yapmak için fırsat aslında. Al boyat mat siyaha, farları sinyalleri değiştir, üstüne airbrush. Canavar olur canavar :)

345

töbe yarabbiiii şimdi bankanın birinden msj geldi 5000 ytl krediniz hazır sadece kimlik belgenizle gidin alın diyo kredi kartımdan mahsuben verilen krediymiş ödemesi kart ekstresine geliyormuş.yarın ilk işim bankaya gidip geri ödemesi nasıl kaç lira olacak onu soracağım...

yok aramadım kesin karar vermeden aramayı sevmiyorum çok kararsız kaldım...

arkadaşlar hesapta atladığım bi yer varmı benim fark etmediğim sizin fark ettiğiniz?

abi fiyat çok düşük. Bence içerilerde de bir şey olabilir. Çok iyi incelemek lazım. Yoksa çok iyi görünüyor.

aslında çok güzel bir motor pekala sence motoro satan kişi senin düşündüklerini düşünmemişmidir. kendide yaptırıp sata bilir. 10.000 tl. ye
km side düşük cazip ama iyi bir ustaya göstermek lazım yürüründe bişey çıkabilir çünki fena düşmüş gibi geldi bana. ama kararı sen vericeksin tabiki, hadi hayırlısı.

GKN

bahsettiğin hesaplara göre yatırabiliyosan neden olmasın?
tabiki motoru baktır, maşalarında gidon göbeğinde herhangi bi yamuk eğik te yoksa hiç kaçırma derim:wiinkk:

345

Fiyat düşük evet ama cillop gibi motosikletlerin bile satılmadı şu kriz ortamında kazalı motosikleti sadece parça fiyatları kadar indirim yaparak satmak zor hatta imkansız.Bende olsam çok uygun bi fiyat yazardım hemen satmak istiyorsam tabi.Tabiki fiyata kanıp ezbere almamak lazım mutlaka deneme sürüşü ve servis kontrolü şart...

Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla motor yüksek süratte sağa yatarak ciddi bir mesafe sürüklenmiş. eğer bunu almayı düşünüyorsanız, forumda sormak yerine çoktecrübeli bir motor ustasını yanınızda götürüp ustanın dediklerine göre karar verin. koruma demiri bile ciddi sürtünmüş.kılcal boyutlarda bile olsa, oluşmuş bir çatlak zamanla büyüyerek motorun satış fiyatı her ne kadar çok cazip olsada ,başınıza ciddi arızalar ve masraf çıkartabilir.

Motoru servisinde kontrol ettirmek daha mantıklı bence..

Resimlerle anlaşılmaz
Saglam yan yatmış..

Ön takımdada hasar var gibi geldi bana
Yine sen bilirsin ama eğer paran varsa al derim
Düzeltme ön takım ile ne kadar iyi olur bilemem
Ama şasede yamuk varsa bulaşma bile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar