bu motoru alayım mı arkadşlar?

Otomobilimin pahalı benzin tüketimine alternatif olarak düşündüğüm, bu yüzden az yakması ve kendimi geliştirdiğimde ihtiyaç hissedersem 250cc ye geçebileyim diye elimden kolay çıkarabileceğim düşük km- bakımlı öncelikli motor arıyordum. Bu vesileyle motor almayı hızlandırayım dedim ve tam aradığım gibi garantisi devam eden bir motor buldum. NE DERSİNİZ? 3100 e bırakıyor + topcase ve demirini veriyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-sifir-ayarinda-safkan-taiwan-41150826/detay/

kymco guzel motordur dıye duymuştum. bı servıse goster eger yurunde bı sıkıntı yok ıse ve km ile oynanmamıs ise alınabılır.

sağolun, fiyat uygun mudur sizce? 2009 trafiğe çıkış, garanti bu ay bitiyor; 9bin km de servis bakımlı...

muadillerine bakılırsa uygun görünüyor. yalnız lınkte 6300 km yazıyor sız 9bin demişsiniz? temızse 3000 tl ye anlasın

F54

bence fiyat iyi bu kadar az km yapmış kymco sıfır sayılır servis bakımlı ise hiç sorun olmaz fakat bu markanın parça fiyatları pahalı olduğu söyleniyor honda yamaha gibi marka bilinirliği olmadığı için tüketiciye pahalı gelebilir belki nette biraz araştır fiyatta pazarlık vardır demiş 200 daha aşşağıya çek servise sor sorun yoksa al bence

pardon yanlış kalmış aklımda, evet daha da düşükmüş...

---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

çok sert bi pazarlık yaptım zaten, 3050 ye bile olmadı, ailesi razı olmadı vazgeçti de ben sonradan temiz bulmuşken kaçırmayayım dedim.
2 aydır sahibinden.com u takip ediyorum, fiyatlar nispeten düştü, beklesem daha da düşecek ama temiz motor gelir gelmez 2-3 güne gidiyor zaten ve bana arabam olmasına rağmen pratikliği açısından tasarruf için motor çok lazım kışa kadar.

F54

sonuç ne şimdi motoru satmaktan vaz mı geçti adam

temiz bulunca 100-200 e bakmayacan atasözüne inananlardanım ben de :)

---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

yok yok, 3100 e anlaştım; yarın sabah İstanbuldan izmite trenle geçip, motoru servise gösterip, sonra notere inşh.

F54

temiz bulunca 100-200 e bakmayacan atasözüne inananlardanım ben de :)

---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

yok yok, 3100 e anlaştım; yarın sabah İstanbuldan izmite trenle geçip, motoru servise gösterip, sonra notere inşh.
hadi hayırlısı umarım motoru alırsın temizse kaçırma 100 tl o kadar büyük para değil sonuçta sıfır alıp ötv kdv ödemekten iyidir bende karar verdim artık minyoner dahi olsam sıfır araç almam 2.el az km de servis bakımlı olsun alırım hiç düşünmeden zaten alıpta memnun olmayan bir dünya satıcı var piyasada birde benim için dış görüntü önemli öyle hurdaya dönmüş olursa almam bu kadar basit

geçen sene bu motora 3000 dediler almadım ama aynasına kadar kalitedir 3000 e verirse makuldür alınabilir

bu modele mi yoksa bu motorun sahibine mi? Kaç modeldi bu değilse?

bu değil ama aynı model dün gibi hatırlıyorum motor 2008 model 3500 km gri renk bayiden. biraz sabredersen internette çok düşeş motorlar geliyor 1 ay nete yapışıcan motoru kapıcan.misal şuan kullandığım motoru bedavaya aldım.sabredince denk geliyor

fiyatı çok yüksek.bence sen kendine commuter tarzı birşey bak.bu motora o kadar verilmez

kymconun daha güzel motorları var..bu mondiale fln benziyor..güzel deil şekli şemali..

tekrar mrb arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ediyorum fikir ve önerileriniz için. Sabah erkenden trenle gidip, motoru 2 ustaya götürüp, oradan notere ve sonrada tekrar eve motorla cumaya yetiştim şükür.

Çocuğun şimdiye kadar gördüğüm en titiz kullanıcı olduğunu hemen motora bakınca ve yola çıkınca anladım. 2 ustada bu motor sıfır dedi, daha işlem görmemiş; sadece arka balata yenilenmesi lazımmış, onu da fiyattan düşüp 3060 TL ye kapattık. (max marka kapalı kask da verdi) Çizik, kırık, çatlak yok (şimdilik!)

Motor eski 150 cc mondialimden sonra yumuşak kullanımıyla her haliye bana araba gibi geldi E5 e çıkınca, 80-100 hızla hiç zorlama ve sarsma yok, rüzgar çok kuvvetliydi ama sarsmadı bile; 130 hızda ise rüzgar ciddileşiyor, güzel özellikleri var.

Beklentilerim az olduğu için bana bu bile fazla gelebilir, kocaman motor ve ağır 150 kg. Yakıtı özellikle ısrarla sordum 2 kere ve 100 kuruş yakıyor dedi, hadi hayırlısı bakalım.

hepinize tekrar teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar