bu motorlara binilirmi hiç( MUTLAKA BAKIN)

buna dünyanın en büyük motosikleti diyorlar:cat:

jet motor kullandımı? cevap:(Allah yazdıysa bozsun)

hani bi motora 15 kişi binemez diyorlardı:queen:

yok daha neler

bmw bio dıesel

her halde 48 silindirli olması lazım

özeliklerinde aynen şunlar yazıyor
özellikler: Pedallı
Kornalı

:queen::queen::queen:

en sonuncudan bende var 1999 model, iki çocuk büyüttü kornası yırtık pedallar idare eder:queen:

atilla hoşgeldin:rendeer:

vallahi şu acil toplanalım mesajına karşılık verecektim tenhada kıstırdılar,ev misafir kaynıyo

kurukafa modeli güzelmiş binilebilecek tip olarak en iyisi o diyorum.Ne o ööle 15 kişilik olanı.Tır dönüşü yapmak lazım onu döndürmek için:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en sondakiyle mahalleler arası 3-5 yaş drag yarışlarında az çocuğu geçmedim...::xs06::::xs06::hatta erdi diye bir arkadaşım vardı.çocuk beni geçemediği için kafayı yemişti,bisikletime göz koymuştu.bisiklete değil sürene bakacaksınız,bu bacaklar boşuna kas yapmadı ::xs06::

en sondakinden bendede vardı 1986 model az yarışmamıştım onunla mahallede toplamadık motor kalmamıştı alrım anahtarını:mrgreen::mrgreen:

o sondakşnden bendede wardı şöle janjanlı bişidi sona ben motor tamirciliği oyununu oynarken tekerleği patlamış numarası yapıp tekerleği söktüm akşamada babamdan sopayı yedim :queen:

hehe güzel motorlarrr ben önce paylaşımın için tteşk ediyorumm küçükken bendede vardı o en sondakinden ama benmkinde korna yoktu ve tekerleri kırıktı hehe

baştaki motorun gidonlarını tutmak zorolmasa gerek :queen:

herkese teşekkürler .
dikkatimi çekti vallahi
dünyanın en büyük motosikletinden en uzununa kadar model koymuşken.
en çok puan alan bizim peddalı oldu

acaba motor sevdası bunlardan mı geliyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
heygidi günler , valla şu üçtekeri takıt tukur ses çıkara çıkara ne sürerdim ya :( babam ilk iki tekerli bisikleti aldığında üstüne bi defa bindikten sonra '' ya böle bisikletmi olur kardeşim bee '' diyip bilmiş bilmiş yanlardaki destek tekerlerini tek başıma sökmüştüm.çoğu çocuk 5 yaşında adını zor söyler sen otur alet edevadı al tekerleri sök :):):) düşüp kalka kalka 1 haftada öğrenmiştim dengede durmayı ... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar