Bu motorlar 1 kişiye ait!

bu kadar çin malı dandik motor alacağına 1 tane alıp tam alsaymış iyi olurmuş. adamda para bol galiba ama akıl konusu tartışılır :)

:mrgreen::)yalnız bi kötü yönü var bi arkadaşınız ödünç motor isteyince söyleyecek bi bahaneniz olmaz

Zamanında motosiklet alamayıp takıntı haline getirmiş
birinin acı sonu da olabilir.

kardeş adamın derdi (plaka vergi hırsıza karşı önlem vs )sizleri gerdi anlamadım gitti. zevk değilmi isterse 50 adet motosiklet alır. nolmuş yani hemen DELİ yakıştırmasını yapıştırdınız. o zaman adli tıptan akli dengesi yerindedir raporu alsın devlet motosiklet almak isteyenlerden iyimi.............................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En öndekini çıkaramadım; 250 mct mi:silent:

en öndeki Bisan Roadstar 250 benim motorun aynısı.
Tevekkeli değil adamla 2 ortak noktamız varmış
biri motorlarımızın aynı marka olması:)

Bir tandığın evine giderken gördüm bu motorları. Bazen buradan geçiyordum.3 motor dikkatimi çekiyor ve " binada 3 motorcu var herhalde" diyordum. Geçen geldiğimde motor sayısının 5'e çıktığını gördüm. (Sarı scooter ve öndeki motor son olarak eklenmiş kafileye)Merakımdan "bu motorlar kimin?" diye sordum tanıdığa.

Uzatmayayım bu motorlar ve diğer bisiklet tek kişiye aitmiş. Motorların sahibinin aklî dengesi yerinde değilmiş galiba. Hiçbirinin plakası yok. Hiçbirine de binmiyormuş. Ahbabamız " galiba birisi bu adamın zaafından faydalanıyor ve bu motorları getiriyor" dedi.

Adamın evinde 30'a yakın bisiklet ve akülü araç varmış. :)
Babadan kalma sattığı bir evi varmış. Galiba parayı bunlara harcıyor.

Oturduğun dairesin kapısında 4 tane metal levha üzerine "Kur'an-ı Kerim ve Yüce Meali" yazısı var.Bende bir vakfın yeri sandım ama motorların sahibinin oturduğu daire imiş. Ayrıca binada kendini rahatsız eden olursa asansörün içine " şu dairede oturan çocuk,kişi beni rahatsız ediyor" notunu yapıştırıyormuş :)

Diğer şeyleri bilemem ama biz tek motordan endişe ederken(hırsız,vergi,bakım masrafı) adam 5 motoru kapıya bağlamış :)

Neler göreceğiz bakalım daha...

adam nerde oturuyo benim motoruda satayım değiştircem acil para lazım:queen:

:) illa kavga edecek bir neden bulacaksınız yani

deliyse deli akıllıysa akıllı bu tartışılacak şeymı şimdi

www.mtorodelisi.com isimli bir site bile varken bu insanın kapısındaki 5 motoru delilik alameti olamaz

Ayrıca asansore bıraktı notta oldukca medeni bir davranış. Tartışıp sinirlenmenin nealemi var...

Ha bide topici açan arkadaşın o kişiyi lanse ediş şekli tartışılabilir ama kişiyi tanımıyoruz bunu unutmamak gerekli

aslında adam bize iyilik yapıyor.:queen: Tüm çinli markaları toplayacak ve çinlilerde bizim motorları akli dengesi bozuk kişiler alıyor diye motor yapımından vazgeçecek. :queen: Şaka bir yana kendine göre mutlaka bir sebebi vardır. Ama neden bütün motorlar plakasız.????? :silent:

Yahu adama neden akli dengesi yerinde değil muamelesi yapıyorsunuz. benim de param olsa ben 20 tane alır kapının önüne dizerim. Helal olsun valla.

olsun ya adamın sevdiği motorlar galba bunlar:p para varsa adam napsın harcıcak yer bulamıo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar