Bu motorlar 1 kişiye ait!

asm

Bir tandığın evine giderken gördüm bu motorları. Bazen buradan geçiyordum.3 motor dikkatimi çekiyor ve " binada 3 motorcu var herhalde" diyordum. Geçen geldiğimde motor sayısının 5'e çıktığını gördüm. (Sarı scooter ve öndeki motor son olarak eklenmiş kafileye)Merakımdan "bu motorlar kimin?" diye sordum tanıdığa.

Uzatmayayım bu motorlar ve diğer bisiklet tek kişiye aitmiş. Motorların sahibinin aklî dengesi yerinde değilmiş galiba. Hiçbirinin plakası yok. Hiçbirine de binmiyormuş. Ahbabamız " galiba birisi bu adamın zaafından faydalanıyor ve bu motorları getiriyor" dedi.

Adamın evinde 30'a yakın bisiklet ve akülü araç varmış. :)
Babadan kalma sattığı bir evi varmış. Galiba parayı bunlara harcıyor.

Oturduğun dairesin kapısında 4 tane metal levha üzerine "Kur'an-ı Kerim ve Yüce Meali" yazısı var.Bende bir vakfın yeri sandım ama motorların sahibinin oturduğu daire imiş. Ayrıca binada kendini rahatsız eden olursa asansörün içine " şu dairede oturan çocuk,kişi beni rahatsız ediyor" notunu yapıştırıyormuş :)

Diğer şeyleri bilemem ama biz tek motordan endişe ederken(hırsız,vergi,bakım masrafı) adam 5 motoru kapıya bağlamış :)

Neler göreceğiz bakalım daha...

Harbi boyle bisi gormedım hanı zevkınden alıyo bınecek desem neyse adamın zaaflarından faydalanıyor galıba satıcı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bereketini versin ne diyelim, biz bir tanesi ile idare ediyoruz işte :cherry:

Ama bir yandan da akli dengesini düşünerek üzüldüm açıkcası :pale:

:p hepsini üst üste toplasan adam gibi 1 motor bile yapmaz bunlar yaw :p

Son düzenleme:
Yorumsuz...Yorumsuz abi ben ne yazayım şimdi buraya...Yuhhh çüşşş ohaaaa...Adam harbi deli :mrgreen: Motor delisi:queen:

Plakalarını olmaması büyük ihtimal çalıntı olabileceğini düşünüyorum.sıfır olmadıklarına göre motorlar :silent:

Adama yazık ya aklı dengesı yerınde deılse bırılerı ıkıde bır bu adam verıolar ıste yazık

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuhh be abicim!!bu adam bunun vergilerini nasıl ödüyor.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hangi semtte çektin bu resmi?.... Çok yabancı gelmedi kareler...:silent:

bu adam keşke beni evlatlık alsa :) bir hayabusa çektiririm kapının önüne herhalde..şaka bir yanada adama üzüldüm ya.böle hastalıkta ilkkez duyuyorum

vardır bir bit yeniği....

hepsini satsan bir adet capon alamazsın adam ihaleye filanmı giriyor yoksa yediemin deposundan hacizli mallarımı alıyor

bare bunlargıbı cın ıslerını alcana bırtane adam gıbı bısey alsaymıs besıde bespara etmez (kendı gorusum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar