Bu motordan kullanan arkadaş varmi aramızda???

tigermbz arkadaş..turbo olmuo bu aletlerde..
belli bir devir aralığında asıl güçleri açığa çıkıyo..
herkes turbo sanıyo o yüzden..

Exup sistemi var belli devir aralıklarında eksoz gazını birden salıyor birnevi turbo da denebilir. Dtr125 rs125 gibi makinalarda var bunda varmı bilmiyorum fakat 2 zamanlıda eksoz sıkıştırması ne kadar fazlaysa o kadar iyi gidiyorlar.

komşum bu makina kavasaki kmx125 ile aynı özellikte iyi bir makina ama fiyat çok uçuk o para ona verilmez artı arka kuyruk yok arka stop orjinal deyil ön çamurluk ise traşlı gibi duruyor plaka ruhsat varmı bunda iade imkanın var ise geri ver adanadan selamlar.

arkadaşa katılıyorum :cat: bir endurocu olarak :rendeer:

Endurocu deilim kullanmadım ama gittiğim bütün servisler cross-enduro ağırlıklı :)
Bence güzel tercih yapmışsın güle güle kullan.. Eğer motor hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan Metin Çetin'in telefonunu veririm bi arar sorarsın.. Sana motorun tüm hayat hikayesini anlatır :wiinkk:

Motosikleti
Forza 250
böbrek taşı olanlara tavsiye edilir :)

hayırlı olsun güzel seçim:cat: bakımlarını falan ihmal etme nede olsa 10 sene garajda beklemiş bi döküntüsü oldumu sonunu tutturamazsın.

bence tam bir yillanmis sarap bu,bence iyi yapmisiniz.kazasiz surusler deycem,krosta ufak kazalar kacinilmaz,o zaman kiriksiz cikiksiz surusler deyim ben :)

Motor sıfır gibi duruyor. Kuvvetli bir makinaymış. Yanlız dikkatimi çeken Koltuğun altındaki öpücükler (yapışkan askılıklı olanşey) oldu. :) Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

Exup sistemi var belli devir aralıklarında eksoz gazını birden salıyor birnevi turbo da denebilir. Dtr125 rs125 gibi makinalarda var bunda varmı bilmiyorum fakat 2 zamanlıda eksoz sıkıştırması ne kadar fazlaysa o kadar iyi gidiyorlar.

Turbodan kasıt tribünse..ki o demektir..
Bildiğim kadarıyla 2 zamanlı makinelerde orjinal olarak turbo yok..
sonradan bayağı bir modifiye işlemi yapılabildiğini duymuştum..
turbo da takılabiliyormu o konuda bir fikrir sahibi değilim..

ama zaten sıkıştırma oranı yüksek olan bu motorlara turbo ile daha fazla hava kompreslemeye çalışmak pek akılcı olmaz sanırım..:silent:

motosikleti yakından gördüm cok temiz cok güzel motosiklet altında tutamıyorsun kaçıveriyor:mrgreen::p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu modellerin yağları km göre değil çalışma saatlerine göre değişiyor... Çok güçlü bir makina olduğu görüntüsünden belli....

Güle güle bin...... 1993 modelde olsa harika makina..Daha bir çok makinayı eskiteceği bir gerçek.......

makina çok harika 2 zamanlı makinanın tadı başka olur kanımca :)

hayırlı olsun.AKB vermesin. gerçekten vahşi bir makine ..
yapacagın tek şey bence bukadar para koymuşken bide acerbis bir kuyruk .. o stop lambası da ordan kakmış olur ozmn 4 4lük olur mutlu sürüşler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu zımbırtılaraa 12-13 satte bi bakım yapmak gerektiğini biliyosun dimi :queen:

ama şaheser.. imkanım olsa ben aliyim derdim :)

gerçekten harika makina sizinkini bilmem ama yenileri 41hp ben hep şaşırmışımdır valla 125cc den 41 hp çıkartmak bi mesele hem de atmosferik mühendisleri tebrik etmek lazım gelelim sizin makinaya çok temiz abi kıymetini bilin 13-14 yaşındaki bi motor için oldukça yeni hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin......Bu arada modeline göre fiyat pahalı gibi duruyo ama dediğim gibi motor çok yeni bence değer tabi cross'çular daha iyi bilir selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar