bu motora hangi renkler yakışır yardım

arkadaşım resmi al photoshop programıyla istediğin kısımları istediğin renklerle boya yada paintte basitçe yap gözüne hoş geleni seçersin.
renkten çok ortaya iyi bi işçilik çıkartırsan seni zaten mutlu eder.

sen başka resmi varsa böyle yandan gözüken at bana bi de renkleri söyle photoshopda yapıp atıyım buraya en mantıklısı o:cat:

böyle güzel ama illa değiştircem diyosan mavileri kırmızı yap bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence.. damaları çıkar komple siyaha boya..

umarım bu bi nevze olsun fikir verir sana seninkiyle aynı renkteydi tamamen kendi işçiliğimdir yardım ve soru sormak istersen msn den veya özel mesajdan ulaş bana seve seve yardımcı olurum :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak güzel olmuş sagonun.:cat:
öyle bişeyler dene bence..

Mersin İl Temsilcisi
Siyah Asil Renktir. Arkadaşınki Gibi Turuncu Ya Da Fıstık Yeşili De Ortaya Iyi Görüntü çıkartıyor

yha arkadaslar yardım edin motorumun aynasını kırdım fiyat ne kadar lütfen yardım edinn

mr sago kullandığın boya sprey boyamı markası ne ve üzerindeki yazıları söktüm küçük çukurlar kaldı kardeş onları zımparalasam geçermi lütfen yardım

turuncu yerler sprey boyadır ama kaliteli olmak şartıyla nalburlarda satılan 3 ytl liklerden değil siyah larsa kompresörle tabancayla atılmıştır sanayiden aldığım boyayı kullandım çukurlara gelince işlemden önce temiz bi zımpara şart ondan sonra çukur falan kalmıyo zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar