Bu motor sizce nasil?

Selam arkadaslar bir motor almak istiyorum ama sizlere bi sorayim dedim..
NSR50R.jpg

Honda NSR50R

Bir de bu motoru bulma sansım nedir. Hic bir yerde bulamadım da. Yurt dısında 2004 model " 0 " Km 3600$ dir. Tr ne kadar dir acaba ?

Yorumlariniz için tesekkurler.

bu motor 50 cc anladıgım kadarıyla ama türkiyede 125 cc nin altında racıng tipi motor yok o da bu sene gene honda tarafından getirilidi yani türkiyede bulamazsın bence sen bu motoru ama benden sana tavsiye madem racıng almak istiyosun neden 50 cc alıyorsun al şöyle bi 500 cc rahat rahat gez

Sevgili muex kardeşim bu motoru Amerika dan temin edebilirsin...UPS aracılığı ile de Türkiye ye getirebilirsin..

güle güle kullan... :queen: :queen:

daha motor kullanmayi bilmiyorum. :) ama sunu gordum CBR 125 R 124 CC imiş :) bunu dusunuyorum.

valla benim de aklıma yatan 1 kaç motordan biri. güzel seçim :pl: ben de alabilirim

bence hayabusa, R1, CBR1000 aklıma bu kadar geldi yani anlayacagın 1000 cc den ve bunlardan küçük alma madem yenisin bunlar senin için ideal tam senlik :queen: :joker: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muex, o ne öyle yaa? teenager lar için olan minyatür motorlardanmı?
Romans504, makara yapma olm :) gözüm üstünde :p senin motor duruyormu hala? ben senin bisikleti aldım ne zaman takas etcez :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar