Bu Motor Nasıl?

Arkadaşlar Sahibinden'de dolaşırken 'bedava' diyebileceğim bir motora rastladım

http://www.sahibinden.com/2006_model_150cc_550_ytlWQQaXQQ8313461WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar bu ilana bakıp görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim arayıp telefonla konuştum ve tek masrafının ayaktan marşının çalışmamasını söyledi ruhsat arkadaşının üzerineymiş ama anlaşırsak anında ruhsatı üstüme alırım dedi.
Motoru eğer beğenirsek Yazın Kullanmak için memleketime götüreceğim ama 550ytl'lik bir motora ne kadar güvenilir bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum:cat:

motor mondial değil,şanzıman kutusuna bakarsan görebilirsin.

15000 km de sanırım öyle çokda temiz kullanılmamış

yaz boyunca sorunlarla uğraşabilirsin:cat:

pardon hond markaydı söylemeyi unuttum.(hondanın copysi olur:p)gerçi bişey beklemiyorum bu motordan:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yanından bile geçme bu makinanın...uzak dursun aman diyeyim

Yan kapakta kocaman boatian yazıyor bunun neresi hond :)
Ama mondial rs151 yada çelik falan olması önemli değil çünkü hepsi aynı bunların herşeyiyle aynı..
Tek farkları markaları vede ufak tefek aksesuarlar :p

ayak marşı yarım ay dandır tahmini oda 25ytl civarı.. motor mondial olmayabilir parçaları birebir olur götür bir servise göster ucuz olunca aklıma direk vergi borcu veya yağ yakması geldi eğer bunlar yoksa servise gösterdikten sonra al derim bakımını yaptırdıktan sonra 550ytlnin hakkını her türlü verir :cat:

Bana kalırsa hiç uğraşma 350 ytl ye aldılar bunun aynısından markası yellow rocktı ucuza aldıklarını sanıyorlardı ama 1 ay sonra yağ yakmaya başladı açtık baktık silindir bitikti neyse değiştirdik bu sefer eksantrik zinciri uzun geldi onuda değiştiriyorduk ki baktık silindir kapağı yapısı farklı..
Neyse o bu derken motor şuanda sıfır oldu ama ne kadara mal oldu dersen tamir parası aldığı motorun parasını geçti diyebilirim..

sakın hiç bulasma derim gecenın korunde yolda kaldıgını dusun ...valla motoru oracıkta yakarsın ...

sağolun arkadaşlar bilgileriniz için bu motordan vazgeçtim artık 0 bakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler:)

vazgeçmişin ama birde ben sölüyüm başına bela alırsın gecelerini uykusuz geçirmek istemiyorsan bulaşma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar