Bu Motor nasıl sizce?

Ülkeye bunu öyle rahatça sokabileceğini sanıyorsan o rüyadan uyan derim kardeşim belki tanıdığın vardır soktun diyelim herhangi bir polis çevirmesinde elinde kalan tek şey ceza makbuzu olacaktır çekicinin arkasından da motora el sallarsın.

Neden ne alaka?

sen macera arıyorsun

Ne alaka kardeşim düzgünce siparişi verip satın alıcam yasal olarak vergisini de bilmem neyinide ödücem?

Ülkeye bunu öyle rahatça sokabileceğini sanıyorsan o rüyadan uyan derim kardeşim belki tanıdığın vardır soktun diyelim herhangi bir polis çevirmesinde elinde kalan tek şey ceza makbuzu olacaktır çekicinin arkasından da motora el sallarsın.

Ne alaka güzel kardeşim? Bunun vergisini ödeyip tüm belgelerini ruhsatını falan çıkarttırıcam yasal bir şekilde niye sorun olsun ki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Türkiyede neden kabarık satılıyor sence ?
[url]http://i.hizliresim.com/W0kprL.jpg[/url]

Şu lanet ülkenin doğduğum günden beri hiçbir yararını göremedim. Bu nedir özgürlük bağımsızlık diye birşey yok mk! Ben şimdi bu bebeği alamıcakmıyım? İki aşık birbirine kavuşamıcak mı?

Son soruna cevaben: HAYIR

Sebep ne bu lanet ülkede devlet illa sırtımızdan kazanmak için benim adamımdan insanımdanmı alacanız diyor? 2BİN TL lik motora ben niye bu ülkede 5 bin tl ödeyeyim salakmıyım kardeş Yurt dışından bu resimdeki bebeği getirtmek varken 5 bin tl enayimiyim burada vereyim?

Bu ülkede bağımsızlık, özgürlük diye birşey yokmuş ya bugün yeni öğrenmiş oldum..

Neden ne alaka?

Ne alaka kardeşim düzgünce siparişi verip satın alıcam yasal olarak vergisini de bilmem neyinide ödücem?

Ne alaka güzel kardeşim? Bunun vergisini ödeyip tüm belgelerini ruhsatını falan çıkarttırıcam yasal bir şekilde niye sorun olsun ki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Şu lanet ülkenin doğduğum günden beri hiçbir yararını göremedim. Bu nedir özgürlük bağımsızlık diye birşey yok mk! Ben şimdi bu bebeği alamıcakmıyım? İki aşık birbirine kavuşamıcak mı?

%160lık vergi'yi öderseniz tabikide kavuşursunuz.Malum ötv+kdv+ötv'nin kdv'si+ plaka ruhsat+tüvden onay ve kontrol belgesi+mühendisten tasdikli proje çizimi.

Bence crf falan al nasılsa aynı fiyata denk gelecek.

%160lık vergi'yi öderseniz tabikide kavuşursunuz.Malum ötv+kdv+ötv'nin kdv'si+ plaka ruhsat+tüvden onay ve kontrol belgesi+mühendisten tasdikli proje çizimi.

Bence crf falan al nasılsa aynı fiyata denk gelecek.

Oof of ben niye yabancı ülkelerde değilde türkiye doğdum mk neyse sağolasın abi ne yapalım artık sevenler kavuşamıcak...

Minimun order 32 diyor. Yani en az 32 tane alman lazım ki o fiyata gelsin. Hadi diyelim ki 1 tane sipariş verdin 800 dolara. Sana kargolayıp gönderdiler bir şekilde.
Burada ötv, kdv ruhsat plaka yaptırdın bir şekilde. Sana maliyeti sigorta hariç toplamda en az 6.000 tl olacak.

O kadar uğraşıp bunu 6.000 liraya getirsen veya bir şekilde kaçak olarak plakasız ruhsatsız 3000 liraya getirsen dahi ortada çok daha büyük bir problem var. Bu alet aşırı kalitesiz.

Yani şunun fotoğraflarına yakından bir bak bütün parçaları piyasadaki en dandik parçalardan. yüzbinlik kilometre sayacı koymuşlar onbin kilometrelik sayaç koysalar eksikliğini hissetmezdin. Daha bir sene olmadan o gösterge dağılacak çünkü.
Plastik parçalar en dandik plastikten. Garanti diye bir şey yok birkaç gün sonra bir yeri döküldüğünde kime hesap soracaksın?

Netice olarak bence mantıklı iş değil.

Simdi sana kendimden ornek vereyim ; tam motoru alacakken 7000TL liste fiyati olan motor 9000 tl oluvermis. Hemde euro4 falan olayi da degil. Digerleri 2000TL den fazla zam yapinca uyanik distribitör /ithalatci firmada hicbir degisiklik olmayan motora 2000tl zam yapmis 150cc ha 200cc falan da degil :) . Neyse keske bizde senin gibi alibaba'dan siparis etsek ne guzel olurdu . Buradan vergisi ruhsati vs hallederdik ;)

Son düzenleme:
balansörlü cg motoru olan çinli enduro işte.
hazır getirilmişi var uğraşmaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar