bu motor için bana fikir verebilir misiniz ?

iyi günler motor tutkusu bende 8 ay önce başladı. Daha önce hiçbir bilgim olmadığı için scooter almak istiyorum öncelikle trafik tanımak amaçlı bütçem çok kısıtlı şu aşamada 10 km bir yol gitmeyi planlıyorum günlük git gel 20 km tüm çin markalara baktım tam gezerken karşıma bu çıktı çok hoşuma gitti fikir alabilir miyim ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-esi-yok-238623947/detay/

honda ama yaş ve km düşündürdü.

ayrıca ehliyet almayı düşünüyorum sınav tarihi ocak 3 sizce daha önce hiç vitesli motor kullanmayan biri kışın o soğukta ehliyet alabilir mi ? Eskişehir'de ikamet ediyorum. Soğuğunu bilen bilir.

şu deli sorulardan beni kurtarın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

bence önce ehliyetini almalısın. eskişehirdeki sürücü kursları bildiğim kadarı ile eğitim veriyorlar. sınavda pek sorun olacağını düşünmüyorum. motora gelince yaş ve km düşündürücü kış ortasında ehliyetini aldıktan sonra piyasa dahada düşer o fiyata daha iyi motosiklet alabilirsin benim şahsi fikrim bu yönde.

şimdi bu fiyata honda almak çok zor bir de satıcı kask ve çanta gibi birçok bana masraf çıkaracak şeyi veriyor cazip geldi motor üretimden kalkmış herhalde hiç bir yerde bulamadım. yakıtı hakkında bir fikrim yok mesela

Bunun yerine beat yada activa çok iyi iş görür en azından daha güncel ve modelli bilindik aletler tercihim activa olurdu.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Gidip yerinde görmeye değer bir motor, ilan samimi...

o sınıftaki tüm motorlar paketçilerin elinden geçmiş gibi bu ilk sahibi ve temiz gözüküyor bilemedim size başvurmak geldi aklıma bir hondam olsun isterim yoksa yavaş yavaş znu 125, kanuni merlin s gibi modellere dönüş yapmak durumunda kalacağım.

Lütfen yarın motosikleti sen satın al. İlk sahibi özenle garajda bakılmış, üstelik lastikler sıfır michelin ve shad çanta var :) Hiç indirim falan talep etme. 3. fotoda beyfendinin 3/1 yüzü gözükmekte. Beyfendiye öğrenci olduğunu söyle sana kendisi indirim yapar pazarlık etme. Sevilmiş bi motosiklet hiç düşünme satın al lütfen :)

özenle binilmiş gibi duruyor. :) Km ve yaş sorun olabilir ama özenle binilmiş motor uzun süre işini fazlası ile görür ayrıca tamircisini felan da öğren o zaman parça vs sorunun olmaz adam 14 yıl binmiş az süre değil ve özene bezene binmiş Efsane ilan olması lazım bence sahibinden.com a yazalım :) :)

benimde o kısmı hoşuma gitti samimi bir ilan ben gidip göreyim motoru sağolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

en az bir sezon binmeyi düşünüyorum eklemeyi unutmuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar