bu motor alınırmı

bu motoru alipda ne yapicaksin motosiklet sever kardesim yazik degilmi elindeki parana belkide zar zor biriktirdin biraz düsünsen biraz resimlere baksan birazda motosiklet bilgini gelistirsen bunun alinip alinmayacagini bilebilirsin.(sitemiz ne icin var!!!sadece soru sormak icin degil dimi). arkadaslardan bazilari yazmislar yakindan görmek lazim test sürüsü yapmak lazim diye !! nesine bakicaksin bunun neyini kullanicaksin. lütfen böyle bi hata yapma benden sana gercek bir dostmus gibi tavsiye vede su söyledigimi unutma hic bir zaman orjinalligi bozulmus motosiklet alma (orjinal malzemelerle yapilmis modifiye haric örng: ön cam , kaliteli bir egzoz, vs vsvs)eger elinde 600 lira paran varsa git orjinal birsürü scooter var al bin mis gibi, böyle cürük carik seylerle ugrasma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o'fiyata neden veriyor acaba :silent: biraz mantığını yürüt bence :wiinkk: son sözüm ALMA

resimleri kıyaslayınca rx115 değil gibi. depo motor kısmı arka amorsitör var bişey bunda. adamı ara parçaları değişmiş gibi de bakalım nedicek.
1500 luk motoru 600 e kim verir. :pr: dövsen vermez :queen:

alabileceğine inanıyorsan :) biz sana manı olmayalım ... dertli olursun dertli motordan önce aklını başına al .....

arkadaşım bu nedir böyle ya varoş motoru :S buna motor derken bile içim cız ediyor motorlara hakaret ediyorum diye..

kardeş bu jc100 gördüğüm kadarıyla modifiye edip pistonu büyütmüşler muhtemelen 125 liktir,şahane bi motordur ancak parçasını bulamazsın,bunu ybr ye benzetmeye çalışmışlar bundann bendede var, ne parça ne de usta bulabiliyorum, bi usta var anlayan ama sadece orjinal jc100 tamir ederim diyo,bende 'orjinal olsa zaten bozulmaz ki' diyom,şimdi kendim tamir ediyom artık ama parça için ya bi tornacı bulman lazım ya da bunun fabrikasına ulaşman lazım,birde pistonunu bulma imkanım var benim ama bana krank milide lazım olduğu için şimdilik almıyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar