Bu motor alınırmı

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Pek temize benzemiyor.Ama yine de motosikleti canlı görmeden kesin bir şey söylenemez.

sorunu yoksa alınır birazda pazarlık yapar indirtirsin lakin göster mutlaka dilinden anlayana

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Egsozdaki soba borusu fiyata dahilmi?:)
Bence çöp.

Bilgi için arayınız.
Detaylar telefonda verilecektir.
Ayrıntılar için mesaj yollayın ben sizi ararım.
Çok temiz...

Bu açıklamalar beni her zaman korkutmuştur.

Hız göstergesindeki çatlağı,
Gidondaki koca deliği
kontak ve civarındaki boya döküntülerini
egzozu
Yan kapaklardaki çizikleri
Ve gözle görünmeyen başka şeyleri sorun etmeyeceksen alınır :)

Sahibi temiz bakmış bayağı :pr:

Sahibi kesinlik çavo
O motora vereceğim maksimum fiyat 750tl dir.

Fiyatı düşürtebilirsen motor alınır. 0 mondial tavsiye eden olmuş ben 10 yıllık hondayı 0 mondiala tercih ederim.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
O egzozu gördükten sonra koşarak kaçarım o motordan.

İkinci el motor alınacaksa işe satıcıyı incelemekle başlayın. Eldeki bilgiler ile satıcının bir profilini çıkarın. İlandaki resimler, kurulan cümleler bu konuda yardımcı olur. Sonuç olarak düşük profilli satıcının motorunu almamak lazım. Bu ilandaki resime(bakınız; egzoz) bakarak düşük profilli bir sürücüsü olduğunu düşünürüm. Ben almazdım.

fiyatı max 3200 yaptım. modelide en az 2012. Listedeki en temiz motor senin linklediğin. Resimlerden görünen motorun en ağır kusuru eksozu. Orası burası çiziksiz motorlar 4-5 bin lira. 500 falan düşürtürebilirsen motoruda sorunsuz ise alınabilir.

fiyatı max 3200 yaptım. modelide en az 2012. Listedeki en temiz motor senin linklediğin. Resimlerden görünen motorun en ağır kusuru eksozu. Orası burası çiziksiz motorlar 4-5 bin lira. 500 falan düşürtürebilirsen motoruda sorunsuz ise alınabilir.

bende onu diyorum bunu almazsa bu marka modelden vazgeçmesi lazım 2800 e kapatır en azından egzozuda değiştirir olmadı motor sağlamsa tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar