bu motor alınırmı ?

arkadaşlar ilk defa motor alacağım işe gidip gelmek için bu motorun fiyatı uygunmudur alınırmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-fiyat-dustu-ilk-gelen-alir-274012111/detay/

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Egsoz var ama plakada elektrikli bisiklet yazıyor?????

hocam ben arayıp sordumda ruhsatı elektrikli bisiklet olarak kaydettım felan dedi normalde motor yani

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ruhsatta elektrikli motosiklet gibi gözüken benzinli motosiklet?İlginç.Polise yakalanırsan başına bela alabilirsin.Bir de ilanda kullanılan dil pek hoşuma gitmedi.
Bi uçakla yarışsa bu makine geçmesse bedava vericem bu kadar anlayan anladı motoru. Hızını (boş laflarla gelmeyin motor bu pazarlık kesinlikle yoktur
Tam dalga geçmelik.Bence uzak dur.Yada git uçakla yarıştır bedavaya al scooterı.:mrgreen: Ne biçim ilan bu dalga geçer gibi.

"Yok böle aldım kullandım arkasın elektrikli motor yazdırdım polis gördünde elektrikliydi motor taktırdık herkeze öle diyom he bi de küçük oldu için yani dikkat çekmiyo" bide böyle dedi :(

Üstündeki kilit fiyata dahilse kaçırma al uçak tokatlarsın üstelik :bounce:

Motosikleti
600RR
Bi uçakla yarışsa bu makine geçmesse bedava vericem bu kadar anlayan anladı motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar