bu motor alınır mı?

aklımda 7000 tl kadar bütçe ayırmıştım bajaj pulsar alacaktım sonra dedim 7500 bajaj alacağıma 8-9000 honda alırım diye.

honda beğendim bir tane http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr-250...ekstrali-226507477/detay

fiyat olarak 8500 e anlaştık henüz motoru görmedim ama bi kaza falan olmuş.

Iscilik Toplam Tutar: 150TL, Parca Toplam Tutar: 386.64TL, Degisen Parca Bilgileri: KAPAK SUSTURUCU(1 adet, Esdeger), SOL AYNA(1 adet, Esdeger), SOL ON YAN GRENAJ(1 adet, Esdeger), SOL GIDON BORUSU(1 adet, Esdeger), LEVYE DEBRIYAJ(1 adet, Esdeger), SOL BASAMAK TUTUCU(1 adet, Esdeger), VITES PEDAL KOM.DISLI(1 adet, Esdeger), AGIRLIK A GIDON(1 adet, Esdeger)
ilandaki kask ve pantolon hariç hepsini veriyor.
alınır mı bu motor?

sormak istediğim birşey daha var
Eskişehirde bu motor için expertiz hizmeti alabileceğim neresi var acaba ? ve tahmini olarak ne tutar?

Honda özmertten expertiz alabilirsin sanırım. Şasede, motor bloğunda, radyatör kısmında hasar yoksa, masrafıda yoksa alınabilir.

Expertiz 1 saat bile surmez ama oradaki esdeger kelimeleri yan sanayi diye biliyorum. Ben olsam pulsar bakardim indirimdeyken. Sifir, garantili kafa rahat...

Hocam motorun değişeni olduğu direk belli oluyo sen satarken sıkıntı yaşıyabilirsin onun yerine pulsar alıp üstünüde ekipman olarak tamamlaman daha mantıklı.

Hocam motorun değişeni olduğu direk belli oluyo sen satarken sıkıntı yaşıyabilirsin onun yerine pulsar alıp üstünüde ekipman olarak tamamlaman daha mantıklı.

hocam kmsi fiyat denklerinden az. ve japon motoru. bu sene 8500 e alsam 2-3 sene sonra istersem min. 6500e satarım gibi geliyor. ama pulsar 0km 8200 +ruhsat plaka + ekipman 9000 tlyi geçer 2 sene sonra anca 6500e gider.

japondan vazgeçmeye değer mi birkaç parçasının değişmiş olması.

bu arada park halindeyken alkollü sürücü vurmuş motora. tutanakları gösterecekmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar