Sergeant eğer mesleğin satıcılıksa inan cok doğru bi tercih yapmissin çünkü mükemmel bi ikna kabiliyetin var
sabah arayacam saticiyi bakalım işin aslı nedir?
Sergeant eğer mesleğin satıcılıksa inan cok doğru bi tercih yapmissin çünkü mükemmel bi ikna kabiliyetin var
sabah arayacam saticiyi bakalım işin aslı nedir?
sözü bilenlere bırakmak gerek diye düşünüyorum. ama ben almazdım. zaten aprilla 2007-2008 rs 125 lerin fiyatı bile 3500 tl aralığında. ben o paraya gs 500 alırdım yine de. hem 4 zamanlı, hem 47hp, hem de 500cc... aradaki fiyat farkı ise 1000 ytl. olmadı git hyo al gt 250.
son sahibi olursun. o makina bence 2500 devir masrafıyla anca eder....
sen bu motoru al arkadaşım kaçırma inan az önce extrema ile konuşuyoduk dedim nakit olsa ben hemen alırım diye kendisi abim olur2007 rs125 3500 lira olsa ben mosuna burda sizi zahmete sokarmıydım
hiç başımı ağırtırmıydım ama ne yaıkkı 6-7000 TL onlar
gezgin oneriler için tesekkurler ama ben biraz daha faklı biseyler istiyorum
extrema biraz daha beklesem bedavaya gelecek gibi fiyat git gide düşüyor
arkadaslar extremanin 2. oneriside guzel geldi sonucta aprila yani
parca sonunu olursa da almanyaada amcalarim var mercedeste yani onlarda bilgilidirler sanirim getirtebilirim.
bu şartlar altinda bunu alsam sanirim daha karliyim
http://www.sahibinden.com/acil_son_fiyat-62WQQaXQQ12055847WQQpXQQdisplayitem
hem fiyatta makul gibi
aynen farklı olmak her zaman iyidir :cat:Bencede al ilan az önce yoktu yeni güncellemiş kaçmaz bu makine sen bakma millete İTALYAN motoruna binmek ayrıcalıktır.:cat:
Arkadaşlar kanuni caracal 200 cc hakında nereden bilgi alırım caracalcılar nerede![]()
:cat::cat::cat:Emrah önerdiyse NOPROBLEM o zaman...:cat::
arkadaslar 2 zamanlilar cok bozulur felan derler genelde işin aslı nedir acaba
biliyorum sitete tartişmalar var ama bi sonuca bağlanmıyo
sitede 2zamanlıların ustasi Extrema onerdi motoru beinmde kafama yatti
baslangic olarak alacam aprilla Tuono125
bi ilana bakın yorumlarınızı bekliyorum
http://www.sahibinden.com/2_zamanli_125_race_oto_ile_takas_olur_-05WQQaXQQ11592737WQQpXQQdisplayitem
(cruser sevdam yalan oldu bende ss cik alacam)
arkadaşım.bu sitede EXTREMA arkadaşımın bilgisine güvenirim.çoğu arkadaşımıza hem bilgilendirme,hemde diğer konularda yardımcı olduğunu,okuyor ve duyuyorum.kendisinin muhakkak bir bildiği vardır.(bu arada EXTREMA arkadaşıma da ADANA'dan selamlar.)
:cat::cat::cat: