Bu motor 1.500 tl yaparmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-cc-temiz-classic-135029573/detay/

İlan onay sürecinde daha.başka bi siteden buldum ben orada tek resim vardı şimdi adam ben göreyim ve başka kişilerde detaylı görsün diye sahibindene koymuş.ilan onay süresinde.

Arkadaşlar motor temiz tamam ama 1.500 tl yaparmı ? adam ad ve soyad olarak adaşım çıktım :cherry: :cherry:

sadece iş ev arası gidip geldim.bir kere sideye,kemere gezmeye gitmiş sonra hep iş ev.motoru aldığında motor 8 bindeymiş.ben kendim 14.bin km yaptım dedi.bi km saati bozuk geri kalan herşey sağlam.bi yardım edin ??

fiyat en son 1.400 olur biraderim dedi.ben araştırma yapayım dönücem size dedim tamam dedi.ne yapayım ? ? :silent:

Hani sana bu motor zevk vermiyordu ? Aklıma sanki kendi motorunun reklamını yapıyorsun gibi geliyor ... ?

Hani sana bu motor zevk vermiyordu ? Aklıma sanki kendi motorunun reklamını yapıyorsun gibi geliyor ... ?

Şuan ki motorumun pek zevk verdiği söylenemez :) bu benim motorum değil zaten.şuan ki mtorum 2008 model classic 39.00 km de yani pek iyi değil diyorum.1.400 tl net param var.adama bunu dedim tamam olur dedi.ilan daha onay sürecinde galiba açılınca bi bakın da olurmu olmaz mı söyleyin.1.400 diyor en son.

Motosikleti
Fazer8 abs
aynı motoru satıpda geri 14000 km de motor almak pek akıllıca gelmiyor bana.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim eski cupu satıyım kardeşim sana :) Yeni motor aldım zaten bunuda sana satıyım otobüs bilet paranı giderken motoru otobüse bindirme parasını hepsini düşerim 200lira fazla satıp bekliceğime hem forumdan birinin işine yarar :) Tertemiz makina faceden eklerim şimdi seni ordan bakarsın istersen

Aynı motordan 2 tane mi kullanıcaksın akıllı işi değil, elinde ki motoru satıp nakit parayla daha iyi bir motosiklet almanı tavsiye ederim kardeşim

bence fiyat çok. ben deluxe modeli yani önde disk fren ve döküm jantlı modelini satamadım 1500 e 2012 model 9 bin km deydi üzerinde m-seki marka üçgen çift sesli egzoz(100tl), performas beyin (30tl) performans ateşleme bobini (30 tl), 32 litre arka çanta (45 tl) 4 ledli gösterge ışıkları motor altında 3 çipli ledler vs (25-30 tl civarı ) vs. var orjinal parçalarınıda verecektim 9-10 aylık motor du gayet te temiz di bakımlarını kendim yapardım her 1000 kmde yağ değişimini mutlaka yaparım. kararı sen ver artık

al honda bak keyfine çin işi alıp çin işine geçmen senin için kötü olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar