motor otoparkta hala duruyor almadılarsa senin senin için çekerim. sıkıntı yok
kıyaslama yapmadım arabayla yanlış anlamayın.eleman kafada kask yoktu muhtemel bayılma sebebi.kaza şehir içi kavşakta olmuş .kavşaga 200le girecek hali yok heralde yavaş yavaş girmiştir...İyi de motorun kaportası yokki nasıl kıyaslarsın kazada sağlamlık konusunda arabayla. Hem adamın arabaya kaçla vurduğunu da bilmiyosun adam bayılmış belli ki hızlı vurdu.
masallah kanks![]()
dbkıller olmadan tıger kullanmak yurek ıster.bakalım kac gun dayanabıleceksın![]()
xenon cok tatlı durmus.
(yeter artık bence.para harcamayı bırak.bak marta az kaldı 10a gore)
kıyaslama yapmadım arabayla yanlış anlamayın.eleman kafada kask yoktu muhtemel bayılma sebebi.kaza şehir içi kavşakta olmuş .kavşaga 200le girecek hali yok heralde yavaş yavaş girmiştir...
Yeni bişeyler mi oldu diye sevinmiştim, ben bu videoyu bikaç saat önce izledim :queen: Sürekli hadi biri bişey yazsa da muhabbet dönse diye takip ediyorum. Motoru çok sevdirdiniz hocam :flower:
Motora şu ana kadar 2.500 lira cvarı masraf yapmışsınya acaba acaba bunlardan hangisinin ne kadara geldiğini söyleyebilirmisin.Mesela lastikler şu kadar, zincir şu kadar gibi.
Birde motora eklettiğin bu şeyleri bu-motonun servisinde yaptırmıyosun sanırım, acaba periyodik bakım için vs.. servise gittiğinde bu yeni malzemelerden dolayı garanti vs için sorun
çıkarabilirlermi?
Son sorumHerşey takılıp bitince, ustanın motor hakkındaki son söylediği söz ne oldu acaba?
![]()
[yt]zADRGA6uvYs[/yt]
Son sorumHerşey takılıp bitince, ustanın motor hakkındaki son söylediği söz ne oldu acaba?
![]()
38.saniyede soldaki manitaya tiger egzozunla aragaz yaptığını fark etmedik sanma :cherry: :flower:
Eksik yanıtlamışım sorunu. Bu soruna da cevap vereyim.
Ustam motosikleti f/p oranın da zaten çok beğenmişti. Şimdi daha da iyi oldu haliyle. Bu işleri yaptırdığımız sıra gelip, giden diğer motorcu arkadaşlar da gayet olumlu yorumlar da bulunmuşlar calibre için. En azından ban söylenen bu şekilde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Ben şimdi diyeceğim ki; Tamamen tesadüf. Ama sizler inanmayacaksınız :cherry:.
[yt]zADRGA6uvYs[/yt]
Kameranın açısını yukarı doğru artırırsanız çok güzel olacak. Bu açı ile kısa bir mesafeyi görüyoruz, yolu görürsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Elinizde aparat varsa depoyada monte edebilirsiniz kamerayı.
İyi sürüşler dilerim =)