Spitzer ve diğer çin malı 250'lik motosikletlerin neden 17-19 beygir civarında üretilmeleri gerektiğinin en büyük kanıtı Calibre 250'dir.
Motor bloğu hoşaf dediğimde üstüme atlayanlar aradan 3 sayfa geçince aynı şeyleri yazmışlar.
Bu kadar yüksek sıkıştırmaya bu blok dayanmıyor, blok zayıf olduğundan en ufak ısınmada conta yakıyor, peki parçası var mı ? Yok, eğer usta hakikaten usta
ise o birşeyler uyduruyor, ama ustan yoksa motor elinde kalırsın.
Kaldı ki çin malı motorların 2. el piyasaları yok. Bugün 15-20 bin arası CBR 250 'ye adam 8-9 bin lira fiyat çekerken sen 7 bine aldığın çinliyi 4 e ancak satarsın o da istediğin zaman satılmaz.
Her ne kadar marka düşmanı olsamda şıpsevdi bir yapınız varsa paranızı Honda'ya vereceksiniz ki sonra geri alabilesiniz.
Baktığın müddetçe sıkıntı olmaz lafı vardır çin malları için, Bumoto hariç. Baksanda bakmasanda can yakıyor.
Ankara'da yeni bir ustayla tanıştım, adam gariban babası cinsinden5 lira ver 10 lira ver her işini yapan cinsten. Muhabbet 10 numara. Yoldamı kaldın? Ara benzin parasına gelir seni alır. Bu adama dedimki abi Bumoto alıyım, sen ayakta tutarsın, 1 sezon sonra SS hevesim geçer dedim. Bana 6 aylık lazım dedim. 2005 model Kurye çıkması YBR'ye söz veririm ama bu dükkanın kapısından bir daha Calibre girmez dedi. Kemal sunal'ın hesabı gibi dağıtıp toplayınca her zaman fazlalık kalıyor dedi
Hyosung da almayın. KAsası yüzünden 10 numara apaçi tercihi ve belinizi doğrultamazsınız. El mahkum Honda'ya vereceksiniz parayı.
valla sözlerine katılıyorum ama sanki motor bloğu ben hoşaf derken üzerime çullananlar şimdi aynını yazmış dediğin benmi oluyorum