Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin
Aferin iyi halt etmişsin. Rodajı bitmemiş motoru zorla bakalım nereye kadar zorlayacaksın :queen:
selam arkadaşlarım bugün itibari ile calibremi almış bulunuyorum... Ailemin yoğun yoğun baskısı üzerine turuncu rengini aldımpişmanmıyım asla çünkü felaket dikkat çekiyo. müsadenizle ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Motor gerçekten çok heybetli tipi gerçekten on numara çekişi çok çok güzel bunlar iyi yönleri ama birasda kötü yönleri var mesala hissedilir derecede titreşim var ama hak verirsiniz ki motoru aldığımda 1.2 km deydi bu giderek azalacak motor tam anlamıyla düzene girdiğinde geçecek die düşünüyorum birde karanejları yani baya baya 2. kalite bununda kolayı var çok cuzi miktarlara istediğin karenajı değiştirebiliyosun
yani aman çizildi bu kaç para gibi polemiğe girmiyosun bence bu çok güzel bişey.
arkdaşlar motosiklet.net bir ailedir. İlk motorun olan tvs apacheyi ben burda yazılanlarla rodajını yaptım neyin nerde olduğunu ne zaman ne yapmam gerektiğini anladım. Şüphesiz tecrübeli arkadaşlar olduğu gibi yeni ve bu işe yeni başlayan arkadaşlarda vardır aramızda. Demem o ki herkez birbirine yardımcı olsun ki ailemiz büyüsün ankarada oturan arkadaşlarım varsada tanışmak isterim sağlıcakla kalın Saygılar..
ben tarif edebilriim yerini.. geçen hafta gidip baktım
Sitesinde Ankara Bayi olarak verdikleri yer bildiğim kadarıyla kapalı (Işıl Bisiklet) Ankara Bayisi neresidir arkadaşlar bu makinenin
Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla.
calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...Calibre'yi alan arkadaşlara hayırlı olsun motosikletleri. Paylaşımlarını bekliyoruz zamanla.
calibre ni sattın sanırım sen varken hayat vardı...