Diğer Bu moto calibre 250cc

Yüce Allah kazalardan belalardan korusun ve hayırlı olsun. Motosikletine bakıyorumda tip ve kas açısından hyo hariç diğerleri yanında bisiklet gibi kalmış. Tasarımıda sanki italyanlar yapmış gibi bir hava sezdim. Ses videolarda gayet iyi çıkıyor, tok ses var. Fakat bu yakıt olayını bana yanlış hesaplamışsınız gibi geliyor, enjeksiyonluların bile bu kadar düşük yakabileceğini sanmıyorken karbüratörlü bu kadar yaksın. Bu arada arka plakalık plastiği haricinde kaliteli malzeme kullanılmış gözüküyor. Dijital kadran ve önde çift disk olması çok iyi. Acaba başka ne renkleri var ? Beyazı mevcut mu ?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yakıt konusun da evet bir yanlışlığım olmuş. 160 km. yapmışısız. Kilometreyi ölçerek hareket etmediğim için, diğer eski çeşme gezimiz 200km sürdüğü için bu da aklımda öyle kalmış. Anlayacağınız üzere 160 km. de 25 tl yakıt sarfiyatım olmuş. Bu da 16 kuruş gibi bir fiyat yapıyor. Yani yine ekonomik :p. Onun dışında dediğim gibi, bir giderken koydum, bir de evime dönmeden. Tabii benzin aynı istasyonlar da alındı. İlerleyen zamanalar da daha çok netleşecektir bu mesele merak etmeyin... :)

Kalitesini bilmemde ben bu motoru çok beğendim arkadaş.Kafa grenajı biraz daha toplu olabilirmiş sadece.Biraz küçük kalmış,farlarda kafanın yarısını kaplamış sanki.Ama bence gayet hoş motor.Fiyatını bilmiyorum ama 7000-7500 ise alınabilir.Hayırlı olsun Sonpol,kazasız belasız.Paylaşımlarının devamını bekliyorum

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yakıt konusun da evet bir yanlışlığım olmuş. 160 km. yapmışısız. Kilometreyi ölçerek hareket etmediğim için, diğer eski çeşme gezimiz 200km sürdüğü için bu da aklımda öyle kalmış. Anlayacağınız üzere 160 km. de 25 tl yakıt sarfiyatım olmuş. Bu da 16 kuruş gibi bir fiyat yapıyor. Yani yine ekonomik :p. Onun dışında dediğim gibi, bir giderken koydum, bir de evime dönmeden. Tabii benzin aynı istasyonlar da alındı. İlerleyen zamanalar da daha çok netleşecektir bu mesele merak etmeyin... :)
yakıt rodajdan sonra baya fark eder
motosiklet cok hoş tasarımı filan =)
fiyatı da 7500 tl diye duymuştum dogrumudur?

Kalitesini bilmemde ben bu motoru çok beğendim arkadaş.Kafa grenajı biraz daha toplu olabilirmiş sadece.Biraz küçük kalmış,farlarda kafanın yarısını kaplamış sanki.Ama bence gayet hoş motor.Fiyatını bilmiyorum ama 7000-7500 ise alınabilir.Hayırlı olsun Sonpol,kazasız belasız.Paylaşımlarının devamını bekliyorum

Zaman ilerledikçe daha iyi anlayacağız zippo fakat motorun beni üzeceğini sanmıyorum açıkçası. Bugün Barışta yakından inceledi oldukça beğendi :).

yakıt rodajdan sonra baya fark eder
motosiklet cok hoş tasarımı filan =)
fiyatı da 7500 tl diye duymuştum dogrumudur?

Litesi fiyatı üzerinden doğal olarak indirim alabiliyoruz. Ben 7.250'ye aldım kardeşim.

Zaman ilerledikçe daha iyi anlayacağız zippo fakat motorun beni üzeceğini sanmıyorum açıkçası. Bugün Barışta yakından inceledi oldukça beğendi :).

Litesi fiyatı üzerinden doğal olarak indirim alabiliyoruz. Ben 7.250'ye aldım kardeşim.
allah kaza bela vermesin güle güle kullan =)

1.baslangıc motoru da olsa kullanıcıyı tahrık edecek bırcok detay mevcut. (on amortısor ayarı-renklı kalıperler-ledlı sınyaller-metal basamaklar-merceklı far-celık fren hortumları vs vs)
2.plastık kalıtesı olarak honda ıle oyle ahım sahım bır fark yok.
3.orjınal egzoz sesı sımdıye kadar duydugum en ıyı 250lık.
vs vs.

bekledıgımden ıyı cıktı gercekten. basıt kadran etrafı,yan grenajlara arkadan bakıldıgındakı buyuk bosluk gıbı ufak tefek eksılerı ve amacı cozemedıgım karburator dısında goze batan pek bı detayı yok.7400 fıyatıyla alırken kendısını dusundurucu gercekten ;)

tekrar hayırlı olsun.bol bol beraber gezmek dılegıyle :)

2m33hwh.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geç kalmadım inşallah,kazasız belasız nice km'lere videolarınızın devamını heyecan ile bekliyorum.

Yaa Şu tuvalette ki poz süper :D

Teşekkürler güzel bir akşamdı gerçekten Yine ve yine :)

yaw arkadaşlar iyisiniz hoşsunuzda wc pozu oldumu ya...fazla kahvehane kültürü kokuyor...
bu forumlara bayanlarda giriyor...

yaw arkadaşlar iyisiniz hoşsunuzda wc pozu oldumu ya...fazla kahvehane kültürü kokuyor...
bu forumlara bayanlarda giriyor...

Girdikleri gibi çıkarlar o zaman!

O fotoğraf o an için hiç bir art niyet barındırmadan çekilmiş bir fotoğraftır. Fazla takılmamak lazım ;). Ortada şaşkınlık yaratacak, mide bulandıracak bir fotoğraf yok. Gündelik yaşamdan farklı bir fotoğraf o kadar :).

Bu Manet Ve Elciğin Marka Ve Modelini Bilen Varmı?

Aynısını Kendi Motoruma Alacağımda.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar