Bu montu arıyorum : Alpinestar Hell Hound

Dainese 46 beden textil montum var.Boyu kisa icine bluz giydigimde gogusleri kasiyor biraz.Magazaya gidip deri urunleride denemistim ama yaklasik 1yil olacak. Tabiki siparis vermeden önce tekrar deneyecegim bu hafta sonu ustaya ugrayip varsa onda yoksa samsunda magazaya gidip ustumde deneyicem. Dediginiz durumlarin hepsini biliyorum kar marjina lafim yok 100 200 250 benim icin makul bi kar. Ama 600 tl ac gozluluk gibi geliyor bana.Gorusmedim hic biriyle zaten bu urun trde yok ve sanirim tek brnmotor getirebiliyor. Onunda en iyi ihtimalle 2bin tlye getirecegini tahmin ediyorum. Ama siz dediniz diye almadan oraylada konusayim. Tesekkur ederim uyarılarıniz için.

Son düzenleme:
Internetten baktim zaten beden boylarina olcup , deneyip ona gore kararimi vericem herkese teşekkür ederim

Internetten baktim zaten beden boylarina olcup , deneyip ona gore kararimi vericem herkese teşekkür ederim

Buldun mu nereden alıyorsun acaba merak ettim :)bu arada belirttiğin site çok pahalı onların yerine olsam sürümden kazanırdım müşteri kaçırıyorlar..

Aynen pahalı.Denemeden almiycam suan yogunum 1 2 haftaya bedenimi öğrenip üstümde farkli montlari deneyip sipariş vericem. Ebaydan siparis vericem muhtemelen. Buraya fotosunu atarım

Hayırlısı bana göre beden yoktu 52 olmaz diye cesaret edemedim baska sitelerde ise vergisiz 1500-1600 liraya geliyor birde kargo vergi eklersek 2000 i görecek gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar