Bu montla ybr125 e binilir mi ?)

bin bence,gören adam hımm bunun büyük makinası var şehiriçinde ybr ile takılıyo der :D

Kaç beden? Ver bana ben yürürken bile giyerim.

En büyük yanılgılarımızdan biri; başkalarının kararları, eleştirileri doğrultusunda yaşamak.

önemli olan koruma ben önce'den ebike bindiğimde bile giyiyordum

Herkesin hayatına kimse karışamaz. O şu şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. Ybr ye binerken tulum da giyersin, Arai kask da takarsın. Kafa senin vücut senin. Boş konuşanlara bakma sen.

Spidi mont ben de kullanıyorum en doğrusunu yapmışsın ve ilerde alacağın motorun rengine kombine olacak montu şimdiden almışsın..20 derece ile 0 derece arasında kullandım RR modelini güzel mont..

Hocam Ybr deyip geçme, sıfırının 9000 küsür fiyatı var. Altın, döviz, gayrimenkul hepsi hikaye, en iyi yatırım Ybr..

Aslında en iyi yatırım MT 07 oldu. 0 alıp kasasında bırakmadığıma pişman oldum. Artış 2-3 bin aralığında kalır diye düşünmüştüm. :(

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Binilir tabi, güvenlik her motora geçerli, ben mesela kaskla duş alıyorum, içim rahat.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bu sürücü kursunun arora 170 lik, benim motorda buna benzer .. Fena değiliz :D

Bu arada hafta sonu ehliyet sınavım var , bu gün alıştırma yaptım gayet başarılıydım , inşaallah hafta sonu bi aksilik olmaz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
tabi ki yadırganırsın, bence daha gariban bir şeyler al hatta benim mont ile takas edelim.

en azından tvs apache daha afilli bir motor ve bu mont bende fazla yadırganmaz o yüzden yani.

benim montta profil albümümde var merak edersen.

Ne yadırganması? yaldır yaldır yansın, ben buradayım desin. Eğer bu mont senin trafikte fark edilmeni sağlayacaksa binerken üzerinden hiç çıkarma derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar